Αθλητισμός

Δημήτρης Πινακάς: Έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού – Ανεβαίνει το κασέ του

Δημήτρης Πινακάς: Έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού – Ανεβαίνει το κασέ του
Δημήτρης Πινακάς: Το ταλέντο του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ δεν περνάει απαρατήρητο. Τα σχέδια του Αλέξη Κούγια για το «διαμάντι» της ομάδας.

Ο Δημήτρης Πινακάς είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους επιθετικούς που κάνει λαμπρή πορεία στο πρωτάθλημα. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι ανάμεσα στους πέντε πρώτους σκόρερ της Super League μετά την 13η αγωνιστική. Ήδη το όνομά του έχει ακουστεί για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρωταθλητής», οι Πειραιώτες τον έχουν στην λίστα τους.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα, ο ίδιος είναι εξαιρετικός. Μάλιστα στο πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν ο μοναδικός σκόρερ της ομάδας του στη βαριά ήττα από τους «ερυθρόλευκους». Αυτή η εμφάνιση και το γκολ ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να τον δουν από κοντά.

Ενδιαφέρον και από εξωτερικό;

Σίγουρο είναι επίσης ότι αποτελεί το καλύτερο περιουσιακό στοιχείο της ΑΕΛ. Ωστόσο όπως αναφέρει το SPORTDAY,  ο Αλέξης Κούγιας κοιτά το εξωτερικό και γι’ αυτό έχει βάλει τιμή πολύ υψηλή, 3 εκατ. ευρώ, χρήματα δηλαδή που δεν μπορεί να δώσει καμία ελληνική ομάδα.

Λίγα λόγια για το «διαμάντι» της ΑΕΛ

Ο Πινακάς έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο σε μία εντός έδρας νίκη με 4-1 εναντίον του Ηρόδοτου, στις 30 Οκτωβρίου 2018.Τη σεζόν 2019-20, έκανε συνολικά 9 εμφανίσεις, όπου είχε θετική εντύπωση. Στις 29 Ιουλίου 2020, υπέγραψε ένα νέο τριετές συμβόλαιο με τον σύλλογο, έως το καλοκαίρι του 2023.

Στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν 2020-21 εναντίον του ΠΑΟΚ, ο Πινακάς ήρθε ως αλλαγή και φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού για πρώτη φορά στη σταδιοδρομία του. Μετά το τέλος του αγώνα, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για αυτήν την τιμή. Στις 28 Σεπτεμβρίου 2020, σημείωσε το πρώτο του γκολ, σκοράροντας λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, στην ισοπαλία 1-1 με τον Παναθηναϊκό. Στις 31 Οκτωβρίου 2020, σκόραρε με πέναλτι στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου, ανοίγοντας το σκορ στην ισοπαλία με 1-1 εναντίον του Βόλου. Τέσσερις μέρες αργότερα, σημείωσε δύο γκολ, στη νίκη με 2-1 εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, την πρώτη νίκη της σεζόν. Ο Πινακάς έχει αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας U18.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments