Αθλητισμός

Σούμπασιτς – Νίλαντ: Τους έχουν προτείνει στον Παναθηναϊκό

Σούμπασιτς – Νίλαντ: Τους έχουν προτείνει στον Παναθηναϊκό
Σούμπασιτς - Νίλαντ: Πρόκειται για δύο εξαιρετικές περιπτώσεις τερματοφυλάκων, ωστόσο είναι ακριβοί για την τσέπη του Παναθηναϊκού.

Στην αναζήτηση των παικτών που θα δώσουν ώθηση στο Τριφύλλι ο Ντρεοσί έχει ήδη σαν προτάσεις τους Ντάνιελ Σούμπασιτς και Όργιαν Νίλαντ. Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, οι δύο τερματοφύλακες έχουν ακουστεί ξανά τις τελευταίες μέρες σαν επιλογές για το Τριφύλλι. Το πρόβλημα που υπάρχει για να προχωρήσει η όποια σκέψη είναι ότι και οι δύο εκτός από καλοί τερματοφύλακες είναι και λίγο ακριβοί.

Ο 36χρονος Σούμπασιτς προέρχεται από μία εξαιρετική καριέρα σε εθνική Κροατίας (44 συμμετοχές), Μονακό (8 χρόνια, 292 συμμετοχές, 1 γκολ) και από το προηγούμενο καλοκαίρι κυκλοφορεί ελεύθερος καθώς καμία ομάδα δεν κατάφερε να καλύψει τις απαιτήσεις του. Υπενθυμίζουμε ότι το όνομα του Σούμπασιτς είχε ακουστεί πολύ έντονα το καλοκαίρι και για τον Ολυμπιακό, καθώς ήταν στη σχετική λίστα για τους πιθανούς αντικαταστάτες του Ζοσέ Σα.

Από την άλλη, ο 30χρονος Νίλαντ είναι διεθνής με την εθνική Νορβηγίας (28 συμμετοχές) και πρόσφατα έλυσε το συμβόλαιό του με τον Άστον Βίλα, έχοντας μία συμμετοχή στη φετινή σεζόν.

Και οι δύο περιπτώσεις είναι αρκετά ακριβές για το μπάτζετ του Παναθηναϊκού, για την ώρα δεν απασχολούν παραπάνω, ενώ έχουν ενδιαφερόμενες ομάδες που τις παρακολουθούν, όπως αναφέρει πάντα το ίδιο δημοσίευμα.

Την ίδια στιγμή σε πυρετό ανεύρεσης αμυντικού χαφ βρίσκεται ο Ντρεοσί. Ο Γάλλος γενικός διευθυντής έχει προχωρήσει στις απαραίτητες επαφές με μάνατζερ και εκπροσώπους ομάδων, ώστε να παρουσιάσει τα «θέλω» του για τον παίκτη που ψάχνει ο Παναθηναϊκό στη θέση του αμυντικού χαφ.

Όσον αφορά το μέλλον του Κουρμπέλη, φαίνεται πως στον Παναθηναϊκό δεν έχουν πρόθεση να τον αποχωριστούν εκτός αν πάρουν κάποιο αστρονομικό ποσό.

Βέβαια το γεγονός ότι έχει ακόμα συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό δεν είναι αρκετό για να σταματήσει τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Τον τελευταίο καιρό όλοι γνωρίζουν ότι η Ντιναμό Κιέβου έχει δείξει ζεστό ενδιαφέρον. Μάλιστα φέρεται να είχε κάνει και μια κρούση στο παρελθόν, αλλά βρήκε κλειστή πόρτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι προπονητής των Ουκρανών είναι ο Μιρτσέα Λουτσέσκου. Αυτό σημαίνει ότι μέσω του Ρασβάν θα μπορούσε να έχει ολοκληρωμένη άποψη για τον παίκτη.

Πως θα τον έδινε ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με τη «Real News» όλα αυτά είναι ήδη γνωστά όχι μόνο στα δημοσιογραφικά γραφεία αλλά και στα υψηλά διοικητικά κλιμάκια των πράσινων όπως και στον ίδιο τον Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός σε γνωστές και μη συζητήσεις του με τον Γιάννη Αλαφούζο έχει ζητήσει να μη φύγει ο διεθνής άσος παρά μόνο αν ερχόταν μια εξωφρενική προσφορά την οποία ούτε το κλαμπ ούτε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα μπορούσαν να αρνηθούν. Και το αφεντικό του «Τριφυλλιού», πάντως, δεν δείχνει τέτοια διάθεση επιθυμώντας και εκείνος να μην αλλάξει ο ποδοσφαιριστής του φανέλα και περιβάλλον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments