Lifestyle

Χριστίνα Ορφανίδου: Χαμός με το νέο της βίvτεο στο Instagram

Χριστίνα Ορφανίδου: Χαμός με το νέο της βίvτεο στο Instagram
Χριστίνα Ορφανίδου: Τρέλανε ξανά τους ακολούθους της η πρώην παίκτρια του Big Brother.

Το «Big Brother» μπορεί να αποτελεί παρελθόν με την Άννα – Μαρία να είναι η μεγάλη νικήτρια, η Χριστίνα Ορφανίδου, όμως είναι αυτή που συνεχίζει να στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της. Η νεαρή συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να μην αφήνει παραπονεμένους τους followers της.

Τι κάνει; Δεν σταματά να αναρτά φωτογραφίες και βίντεο με τις καθημερινές στιγμές της. Μάλιστα, η τελευταία της ανάρτηση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, σε ότι αφορά στο ανδρικό κοινό τουλάχιστον. Η μελαχρινή πρώην παίκτρια του «Μεγάλου Αδερφού» τόνισε για ακόμα μία φορά το δυνατό της σημείο, χαρίζοντας στους ακολούθους της εικόνες μοναδικές, με τα σχόλια να είναι περιττά.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια παρά μόνο να δείτε τις παρακάτω:

Η Χριστίνα την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι εγκλεισμού ασχολείται επαγγελματικά με το ΠΟΚΕΡ και ερασιτεχνικά με το Online Gaming. Το ΠΟΚΕΡ μπήκε ξαφνικά στη ζωή της. Είχε κάποιο σύντροφο στο παρελθόν ο οποίος ασχολιόταν, καθόταν δίπλα του και έβλεπε τι ήταν αυτό με το οποίο ασχολιόταν τόσες ώρες και την ιντρίγκαρε αρκετά.

Όπως η ίδια έχει δηλώσει “από 12 χρονών μαγειρεύω, καθαρίζω, πλένω, σφουγγαρίζω, δεν ξεσκονίζω διότι έχω αλλεργία. Είμαι λίγο αναίσθητη. Το δυνατό μου σημείο πάνω μου είναι τα μάτια μου. Με προσελκύουν οι μικρότερες ηλικίες άντρες, με έχουν απατήσει οι περισσότεροι σύντροφοί μου. Με την τελευταία μου σχέση είχα 11 χρόνια διαφορά. Εγώ ήμουν μεγαλύτερη. Με τα 20χρονα που πλέκω πώς να φτάσω στο γάμο. Η σχέση μου με τους άντρες από πάρα πολύ μικρή ηλικία, από τότε που πήγα στο δημοτικό να φανταστείτε ήταν σχέσεις αγάπης και μίσους. Πάντα μου άρεσε να συναγωνίζομαι, να τους ανταγωνίζομαι, έκανα παρέα μαζί τους, πολλές φορές έμπλεκα και σε καβγάδες. Ασχολούμουν πολύ με αθλήματα και προσπαθούσα να γίνω και εγώ καλή και να φαίνεται ότι και μια γυναίκα μπορεί να τα βάλει μαζί τους. Η σχέση μου με τις γυναίκες είναι περίεργη. Συνήθως με αντιπαθούν. Έχω υπάρξει και εγώ σε μία τοξική σχέση και έχω δεχτεί και ψυχολογική και σωματική βία”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments