Αθλητισμός

Αχμέντ Χασάν Ολυμπιακός: Αισιόδοξα μηνύματα

Αχμέντ Χασάν Ολυμπιακός: Αισιόδοξα μηνύματα
Αχμέντ Χασάν Ολυμπιακός: Θετικά μηνύματα λαμβάνουν οι "ερυθρόλευκοι" από την κατάσταση της υγείας του έμπειρου σέντερ φορ.

Εν αναμονή των εξετάσεων του Αχμέντ Χασάν βρίσκονται στον Ολυμπιακό, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του φαίνεται να εκπέμπει θετικά μηνύματα. Ένα σοβαρό θέμα που απασχολεί τους Πειραιώτες είναι αυτό του Αιγύπτιου επιθετικού, ο οποίος ως γνωστόν προσβλήθηκε από κορωνοϊό το προηγούμενο διάστημα και ακολούθως παρουσίασε επιπλοκές. Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται εν αναμονή των νέων εξετάσεων του Χασάν, που θα κρίνουν το αν θα μπορέσει να επιστρέψει άμεσα στη δράση και δεν θα χρειαστεί έτσι η ομάδα να ψαχτεί για την απόκτηση επιθετικού.

Ο Χασάν πάντως έχει ψάξει αρκετά το θέμα της υγείας του και με τη σύμφωνη γνώμη του Ολυμπιακού, μίλησε τόσο με γιατρό από την Πορτογαλία, όσο και από την Αγγλία, ενώ σύμφωνα με το “Sportime” τα νέα φαίνεται να είναι θετικά. Υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία στον Ολυμπιακό, αλλά και στην πλευρά του ποδοσφαιριστή, με τους γιατρούς που τον έχουν κοιτάξει να αναφέρουν πως είναι πιθανό ο Χασάν να μπει σύντομα ξανά στο γήπεδο.

Πάντα στη λίστα ο Πινάκας

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός εξετάζει την απόκτηση ενός επιθετικού. Ο Δημήτρης Πινακάς είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους επιθετικούς που κάνει λαμπρή πορεία στο πρωτάθλημα. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι ανάμεσα στους πέντε πρώτους σκόρερ της Super League μετά την 13η αγωνιστική. Ήδη το όνομά του έχει ακουστεί για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρωταθλητής», οι Πειραιώτες τον έχουν στην λίστα τους.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα, ο ίδιος είναι εξαιρετικός. Μάλιστα στο πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν ο μοναδικός σκόρερ της ομάδας του στη βαριά ήττα από τους «ερυθρόλευκους». Αυτή η εμφάνιση και το γκολ ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να τον δουν από κοντά.

Σίγουρο είναι επίσης ότι αποτελεί το καλύτερο περιουσιακό στοιχείο της ΑΕΛ. Ωστόσο όπως αναφέρει το SPORTDAY, ο Αλέξης Κούγιας κοιτά το εξωτερικό και γι’ αυτό έχει βάλει τιμή πολύ υψηλή, 3 εκατ. ευρώ, χρήματα δηλαδή που δεν μπορεί να δώσει καμία ελληνική ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments