Αθλητισμός

Ούγκο Κάιπερς Λάρισα: Η ΑΕΛ στοχεύει στον δανεισμό του

Ούγκο Κάιπερς Λάρισα: Η ΑΕΛ στοχεύει στον δανεισμό του
Ούγκο Κάιπερς Λάρισα: Η ομάδα του κάμπου θέλει να αποκτήσει τον Βέλγο επιθετικό με τη μορφή δανεισμού.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ούγκο Κάιπερς αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό σαν μια επένδυση για το μέλλον. Ο Βέλγος πήγε στην προετοιμασία για να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ, αλλά τελικά κρίθηκε ότι ήταν καλύτερο να παραχωρηθεί κάπου με τη μορφή δανεισμού. Οι επαφές του Φρανσουά Μοντεστό τον οδήγησαν στην Αζαξιό με την οποία πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν. Οι Γάλλοι ήθελαν να τον αποκτήσουν, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν αρνητικός.

Την φετινή σεζόν υπήρχε σκέψη να παραχωρηθεί ξανά δανεικός, αλλά τελικά περίμενε στην ομάδα. Για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είχε πάρει χρόνο συμμετοχής. Ωστόσο όσες φορές έχει αγωνιστεί έχει δείξει καλό πρόσωπο. Ειδικότερα στο ματς με τη Λαμία ήταν εξαιρετικός και μάλιστα σκόραρε και ένα όμορφο τέρμα. Βέβαια η παρουσία του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, αλλά και η διαφαινόμενη επιστροφή του Αχμέτ Χασάν δυσκολεύει το ενδεχόμενο να δούμε ξανά τον Κάιπερς.

Η Λάρισα περιμένει στη γωνία για τον Κάιπερς

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ούγκο Κάιπερς από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού φέρεται να έχει δείξει η Λάρισα. Στο πλαίσιο της μεταγραφής του Κρίστινσον, οι “βυσσινί” είχαν αποκτήσει δανεικό από τον Ολυμπιακό τον Κωστή, ωστόσο ο νεαρός Κύπριος μέσος δεν ικανοποίησε και γύρισε στο Λιμάνι. Η γενικότερη αίσθηση είναι ότι οι Πειραιώτες έχουν αποκαταστήσει τις σχέσεις τους με την ομάδα της Λάρισας οπότε δεν θα μπορούσε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει η μεταγραφή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του “ερυθρόλευκου” Τύπου, η Λάρισα θέλει τώρα, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής συμφωνίας, να τον αντικαταστήσει με έναν άλλο ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών και συγκεκριμένα τον Ούγκο Κάιπερς. Οι Θεσσαλοί εμφανίζονται να επιθυμούν τον δανεισμό του Βέλγου στράικερ για 1,5 χρόνο, μία υπόθεση πάντως που θα εξαρτηθεί εν πολλοίς κι από το ντόμινο στη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού. Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντικό ρόλο θα παίξει και η επιθυμία του παίκτη. Δεν αποκαλείται να θελήσει να επιλέξει και πάλι το εξωτερικό καθώς είναι καλύτερο για την καριέρα του ακόμα και αν δεν συνεχίσει τελικά στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments