Πολιτική

Νίκος Χαρδαλιάς: Εμβολιάζεται σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας

Νίκος Χαρδαλιάς: Εμβολιάζεται σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας
Νίκος Χαρδαλιάς: Ο εμβολιασμός θα γίνει στο νοσοκομείο «Αττικόν» στις 12:00.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι το σχέδιο «Ελευθερία» που περιλαμβάνει τον άμεσο εμβολιασμό υπουργών και άλλων κυβερνητικών στελεχών που κατέχουν καίριες θέσεις για τη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού. Στο πλαίσιο αυτό, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, θα εμβολιαστεί σήμερα, Τρίτη 29 Δεκεμβρίου.

Ο εμβολιασμός θα γίνει στο νοσοκομείο «Αττικόν» στις 12:00.

Κατά την άφιξη των πρώτων δόσεων του εμβολίου των Pfizer-Biontech o κ. Χαρδαλιάς είχε σημειώσει πως «η Ελπίδα πλέον είναι εδώ» επισημαίνοντας ωστόσο πως η έλευση του εμβολίου δεν σημαίνει το τέλος της πανδημίας. «Απλά σήμανε η αρχή του τέλους της. Συνεχίζοντας να τηρούμε πιστά, αυστηρά και με την ίδια επιμονή τα μέτρα, σε λίγους μήνες, με αργά, με σταθερά αλλά με σίγουρα βήματα θα αρχίσουμε να παίρνουμε πίσω τις ζωές μας».

Αναλυτικά, όσα έγραψε στο facebook ο υφυπουργός:

«Η Ελπίδα πλέον είναι εδώ! Ταξίδεψε με ασφάλεια, στις συνθήκες που έπρεπε και με την φροντίδα που της έπρεπε από τα βόρεια σύνορα μας έως το κεντρικό hub αποθήκευσης της εδώ στην Αθήνα. Και από αύριο η Ελπίδα θα πάρει την θέση της στις καρδιές των Ελλήνων, σε ένα μοναδικό στοίχημα Ελευθερίας των πολιτών της χώρας μας, της Ευρώπης, όλου του πλανήτη, απέναντι στον πιο ύπουλο, στον απόλυτα αόρατο παγκόσμιο εχθρό.

Συνεχίζοντας να τηρούμε πιστά, αυστηρά και με την ίδια επιμονή τα μέτρα, χωρίς δικαιολογίες και προφάσεις, φορώντας μάσκες, κρατώντας αποστάσεις και αποφεύγοντας άσκοπες μετακινήσεις και επικίνδυνους συνωστισμούς, και κυρίως ακούγοντας τους επιστήμονες μας, σε αρκετές εβδομάδες, σε λίγους μήνες, με αργά, με σταθερά αλλά με σίγουρα βήματα θα αρχίσουμε να παίρνουμε πίσω τις ζωές μας.

Το τέλος της πανδημίας δεν έφθασε με την έλευση του εμβολίου, απλά σήμανε η αρχή του τέλους της και η Ελπίδα πλέον συντροφεύει όλους μας, την ίδια μας την καθημερινότητα. Υπομονή, επιμονή, καρτερικότητα λίγο ακόμα, να φτάσουμε όλοι υγιείς μέχρι το τέλος μαζί με όλους όσους αγαπάμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments