Αθλητισμός

Έρχονται αποχωρήσεις στην ΑΕΚ

Έρχονται αποχωρήσεις στην ΑΕΚ
Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν στόχο να ελαφρύνουν το ρόστερ της ομάδας τον Ιανουάριο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στη χώρα μας προκειμένου να δουλέψει στις αδυναμίες της ΑΕΚ. Ο Ισπανός τεχνικός έχει ρίξει το βάρος του στην ενδυνάμωση των παικτών και στην αμυντική λειτουργία. Την ίδια στιγμή γίνονται και άλλες ενέργειες για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας. Φυσικά τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ είναι γνωστά, αλλά εκτός από τις προσθήκες θα πρέπει να υπάρξουν και οι αποχωρήσεις καθώς η ΑΕΚ διαθέτει αυτή τη στιγμή περίπου 30 ποδοσφαιριστές.

Αυτό είναι ένα δύσκολο έργο που έχει μπροστά του ο Παναγιώτης Κονέ. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζονται και θα ενημερωθούν να ψάξουν ομάδα. Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Νταβίντ Σιμάο που είναι ανενεργός εδώ και ένα χρόνο και κάθεται πάνω στο συμβόλαιο του που αγγίζει το μισό εκατομμύριο ευρώ κάθε χρόνο. Ο παίκτης βρίσκεται στην Πορτογαλία για να βρει ομάδα έστω και με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι.

Ποιοι είναι στην πόρτα της εξόδου

Παράλληλα υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που αναμένεται ή υπάρχει πρόθεση να αποχωρήσουν. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς και ο νεαρός Λάτσι. Οι δυο τους δεν έχουν αγωνιστεί σχεδόν καθόλου τη φετινή σεζόν και είναι καλύτερο να πάνε σε κάποια ομάδα που θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. Για τον πρώτο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Ζελιέζνιτσαρ από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

Θυμίζουμε ότι ο Παουλίνιο θα πρέπει να θεωρείται ήδη παρελθόν καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και έχει παρθεί η απόφαση να λυθεί από τώρα. Την ίδια στιγμή ο νεαρός Γιάννης Φοίβος Μπότος βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία για να συνεχίσει την καριέρα του στην Γκο Αχέντ Ιγκλς με τη μορφή δανεισμού. Στη λίστα των παικτών που πιθανώς να φύγουν με δανεισμό ανήκουν και οι νεαροί Χριστόπουλος και Σαρδέλης.

Φυσικά υπάρχει πάντα ορατό το ενδεχόμενο να γίνει κάποια πώληση ποδοσφαιριστή. Σε αυτή την κατηγορία υπάρχει ο Μιχάλης Μπακάκης, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν και από την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments