Διεθνή

Σάντρα Μπούλοκ: Μαζί με τον Τσάνινγκ Τέιτουμ στο «The Lost City of D»

Σάντρα Μπούλοκ: Μαζί με τον Τσάνινγκ Τέιτουμ στο «The Lost City of D»
Σάντρα Μπούλοκ: Με τον Τσάνινγκ Τέιτουμ θα πρωταγωνιστήσουν στην νέα ρομαντική περιπέτεια δράσης.

Όλα μοιάζουν έτοιμα για την νέα ταινία της Paramount Pictures «The Lost City of D», καθώς τόσο ο Τσάνινγκ Τέιτουμ όσο και η Σάντρα Μπούλοκ ετοιμάζονται να κλείσουν την οριστική συμφωνία για να πρωταγωνιστήσουν στην νέα ταινία Την είδηση κυκλοφόρησε το Variety.

Η Μπούλοκ είναι συμπαραγωγός στην ταινία μέσω της εταιρείας της Fortis Films, μαζί με τη Λίζα Τσασίν και την 3dot Productions. Τη σκηνοθεσία της ταινίας θα υπογράφουν οι αδελφοί Νι, Άνταμ και Άαρον. Η ρομαντική περιπέτεια δράσης βασίζεται σε μια ιδέα του Σεθ Γκόρντον, σε σενάριο της Ντάνα Φοξ.

Ο Τέιτουμ πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας «Dog» στην οποία πρωταγωνίστησε και συν-σκηνοθέτησε με τον συνεργάτη του Ριντ Κάρολιν, και που έγινε μέσω της εταιρείας τους Free Association.

Λίγα λόγια για την Σάντρα Μπούλοκ

Η Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Annette Bullock, 26 Ιουλίου 1964) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός που έγινε διάσημη τη δεκαετία του ’90, με τις επιτυχημένες ταινίες Speed (1994), Παγιδευμένη στο Δίκτυο (The Net, 1995) και Ενώ Εσύ Κοιμόσουν (While You Were Sleeping, 1995). Από τότε έχει εδραιωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλυγουντ. Εκτός από εμπορικά φιλμ έχει εμφανιστεί και σε ταινίες που έχουν λάβει διθυραμβικά σχόλια από τους κριτικούς όπως Miss… Με Το Ζόρι (Miss Congeniality, 2000) και Crash (2004).

To 2007, ήταν η 14η πλουσιότερη γυναίκα σελέμπριτι με περιουσία που φτάνει τα 85 εκατομμύρια δολάρια. Το 2009 πρωταγωνίστησε σε δύο από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες της καριέρας της, τις ταινίες Η Πρόταση (The Proposal) και Μια Σχέση Στοργής (The Blind Side), για την οποία βραβεύτηκε με το Όσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου.

Το 2012 συμπεριλήφθηκε στο Βιβλίο Γκίνες ως η ηθοποιός με το μεγαλύτερο κασέ, ύψους 56 εκατομμυρίων δολαρίων. Το 2013 πρωταγωνίστησε στην εμπορικότερη κωμωδία της χρονιάς The Heat και στο Gravity. Το Gravity αποτελεί τη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία της καριέρας της και για την ερμηνεία της έλαβε τη δεύτερη υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Μέχρι το 2009, οι ταινίες της Σάντρα Μπούλοκ έχουν αποφέρει πάνω από 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια στην Αμερική ενώ παγκοσμίως ξεπερνούν τα 3,1 δις δολάρια, τοποθετώντας την ανάμεσα στους 100 Μεγαλύτερους Σταρ του box office.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments