Lifestyle

Άννα Μαρία Βέλλη: Όσα δεν ξέρετε για το εντυπωσιακό κορίτσι του Survivor

Άννα Μαρία Βέλλη: Όσα δεν ξέρετε για το εντυπωσιακό κορίτσι του Survivor
Άννα Μαρία Βέλλη: Η διαδρομή της ηθοποιού και you tuber πριν κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών του Survivor.

Η Άννα Μαρία Βέλλη είναι ηθοποιός και τα τελευταία χρόνια έχει την δική της ξεχωριστή παρουσία στο youtube. Τώρα με την είσοδό της στο Survivor, έχει ξεχωρίσει για τον χαρακτήρα της αλλά και την ψυχική της δύναμη. Η όμορφη και γλυκειά Άννα Μαρία είναι σήμερα 30 χρονών. Μετά από την εμφάνισή της σε τηλεοπτικές εκπομπές ξεχώρισε για το χιούμορ της.

Το ευρύ κοινό την γνώρισε μέσα από την εκπομπή «Rodeo» του Βαγγέλη Περρή και της Αθηναϊς Νέγκα. Η εμφάνισή της και το δυναμικό του χαρακτήρα της έκανε παλιότερα τον Θέμο Αναστασιάδη να την επιλέξει σαν ένα από τα κορίτσια του «ΟΛΑ».

Για την συμμετοχή της στο Survivor έχει πει ότι το μόνο που την φοβίζει είναι ότι θα χάσει κιλά. Η ίδια δηλώνει έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του ριάλιτι επιβίωσης και νιώθει έτοιμη για αυτήν την ξεχωριστή εμπειρία.

Η πορεία της

Γεννήθηκε στη Σίφνο, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, ζει και βασιλεύει στην Αθήνα, και είναι άρρωστη με την Ηρακλάρα, όπως συχνά υποστηρίζει. «Δουλεύω. Δουλεύω τόσο που δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο, ούτε προσωπική ζωή. Αν βγαίνω μετά το θέατρο; Ιδρώνω τόσο πολύ πάνω στη σκηνή ώστε μετά δεν είμαι για πουθενά».

Η Αννα-Μαρία Βέλλη δεν είναι βαρετή, δεν είναι χαζοχαρούμενη, δεν είναι το εξόφθαλμα σέξι  κορίτσι που βρέθηκε στην τηλεόραση τυχαία. Η Αννα-Μαρία είναι μοναχοπαίδι, που γεννήθηκε στη Σίφνο και μόλις τελείωσε το Δημοτικό μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη, όπου ξεκίνησε άλμα εις ύψος και άλμα εις μήκος στον Ηρακλή.

Πέρασε σε μια πολύ καλή σχολή, το «Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών», έκανε και λίγο μόντελινγκ για να πληρώνει τα λούσα της και όλα κυλούσαν χαλαρά. Όλα αυτά όμως μέχρι που αποφάσισε να δώσει εξετάσεις στο Εθνικό. «Κατέβηκα στην Αθήνα για να γίνω ηθοποιός.

Ήθελα να περάσω στο Εθνικό. Κόπηκα. Δύο φορές. Ως ηθοποιός δεν είμαι ούτε της κουλτούρας, ούτε όμως της υποκουλτούρας. Και θέατρο θα κάνω και θα το συνδυάσω με την τηλεόραση. Επίσης, να σημειώσω ότι η τηλεόραση μου πλήρωσε τα δίδακτρα της σχολής.

Στην τηλεταινία της Lacta είχε πάρει μέρος, και παλαιότερα παρουσίαζε το «Ζήτα μου ό,τι θες» του Netwix  Βρέθηκε στο «Όλα» χάρη στον Βαγγέλη Περρή: «Την ημέρα που αποφοίτησα από τη δραματική σχολή χτυπάει το τηλέφωνο. Μια αντρική φωνή μού λέει ότι είναι ο Βαγγέλης Περρής και θα ήθελε να κάνω δοκιμαστικό για το «ΟΛΑ μπιπ». Είμαι σίγουρη ότι κάποιος μου κάνει πλάκα. Ήμουν διστακτική. Ξέρεις γιατί; Φοβόμουν τις κριτικές. Το συζήτησα κυρίως με τον εαυτό μου και κατέληξα να πω το “ναι”.

Ωραία η τέχνη, αλλά δυστυχώς δεν πληρώνει τους λογαριασμούς.. Με βλέπω στην τηλεόραση και ούτε κι εγώ πιστεύω ότι βγαίνω τόσο ωραία. Αναρωτιέμαι: «Mα είμαι τόσο όμορφη;».

Στην καθημερινότητά μου κυκλοφορώ σαν τον λέτσο. Μου έρχονται μηνύματα στο Facebook. Και για συγχαρητήρια και πρόστυχα. Ωστόσο θέλω να πω σε αυτούς που στέλνουν πονηρά μηνύματα ότι αν με δουν να προχωράω στον δρόμο δίπλα τους με τα δικά μου ρούχα ούτε που θα με καταλάβουν», έχει δηλώσει επίσης σε παλιότερη συνέντευξή της.

Η ίδια δεν διστάζει να μοιράζεται τις προσωπικές της στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους ακόμα και όταν δεν είναι ευχάριστες. Πριν από λίγους μήνες είχε ένα ατύχημα που της προκάλεσε τραυματισμό στα χείλη. Η ίδια μίλησε για την εμπειρία της και για την επέμβαση που χρειάστηκε να κάνει μέσα από το Instagram.

«DIY υαλουρονικο ΔΩΡΕΑΝ με πράγματα που έχετε στο σπίτι! #kimkardashianwho ?!Πέρα από την πλάκα παιδιά έχω φάει πόνο ακραίο από χθες. Έχω κλάψει ποτάμια (όχι για το αισθητικό αποτέλεσμα αλλά για το μετατραυματικό στρες που με κράτησε ξύπνια όλο το βράδυ γιατί έβλεπα να πέφτω και να ξανά πέφτω και φώναζα στον ύπνο μου. ΑΛΛΑ είμαι ευγνώμων γιατί θα μπορούσα να έχω χτυπήσει πολύ περισσότερο και να είναι πολύ πιο σοβαρή η κατάσταση μου. Οπότε και πλάκα κάνω και θα γελούσα αν μπορούσα αλλά δεν μπορώ γιατί τραβάνε τα 7 ράμματα (Αφήνω τα emoji να γελάνε για μένα) Να προσέχετε όσο πιο πολύ μπορείτε χωρίς να φοβάστε να ζήσετε όμως. Life happens και όπως είπε και ένας φίλος μου Γιατί πέφτουμε; Για να μάθουμε να σηκωνόμαστε ξανά! Ps. Ευχαριστώ για τα άπειρα μηνύματα συμπαράστασης» έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Βέλλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments