Lifestyle

Έλενα Κρεμλίδου: Όλοι οι Μαχητές εναντίον της – Κοιμάσαι όλη μέρα

Έλενα Κρεμλίδου: Όλοι οι Μαχητές εναντίον της – Κοιμάσαι όλη μέρα
Έλενα Κρεμλίδου Survivor: «Μαύρο πρόβατο» στο στρατόπεδο των Μαχητών το μοντέλο.

Η Έλενα Κρεμλίδου δεν βρίσκεται σε ευχάριστη θέση, όπως θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και τα spoilers, απόψε θα παρακολουθήσουμε έναν τρομερό καυγά, καθώς οι παίκτες από την ομάδα των Μαχητών ξεσπούν ξανά κατά της γνωστής instagrammer.

Οι Μαχητές έχουν κάνει μέχρι τώρα μόνο νίκες στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, όμως οι κόντρες δεν λείπουν όσο καλά και να τα πάει η ομάδα τους. Ένα θέμα που έχει σχολιαστεί αρκετά στο στρατόπεδό τους είναι η συμπεριφορά της γνωστής instagrammer Mariposa, η οποία -με βάση όσα λένε οι συμπαίκτες της- δεν βοηθά καθόλου στην παραλία και προτιμά να κοιμάται και να ξεκουράζεται.

Στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου η κατάσταση ξεφεύγει και οι παίκτες βάζουν στο στόχαστρο ξανά την Έλενα. «Κοιμάσαι όλη μέρα, αυτό το κάνεις τέλεια», της λένε χαρακτηριστικά.

Η ίδια απαντά θυμωμένα, εκφράζοντας την ενόχλησή της για το γεγονός πως τέσσερις άνδρες από την ομάδα της την κατηγορούν για τεμπελιά. «Ντροπή σου», ακούγεται να λέει σε συμπαίκτη της κατά τη διάρκεια του έντονου καβγά.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Μερικές πληροφορίες για την Έλενα Κρεμλίδου

  • Η Έλενα Κρεμλίδου είναι 24 ετών και γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη
  • Ήρθε στην Αθήνα στα 18 της για να σπουδάσει βιοχημικός
  • Επίσης, της δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθεί με τα social media, αυτή τη στιγμή οι followers της είναι πάνω από 300.000!
  • Έχει συμμετάσχει σε διαδικτυακές εκπομπές, έχει κάνει ραδιόφωνο και έχει πάρει μέρος σε τηλεοπτικές παραγωγές
  • Έχει υπάρξει cheerleader στην Εθνική ομάδα cheerleader
  • Αν και απολαμβάνει την επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους τα πολλές φορές έχει υπάρξει δέκτης πικρόχολων σχολίων στα social media
  • Στο Survivor έρχεται για να νικήσει και να ζήσει σε ακραίες συνθήκες που σε άλλη περίπτωση δεν θα βίωνε ποτέ
  • Δεν είναι η πρώτη φορά που αποφασίζει να πάει σε ένα ξένο μέρος χωρίς να ξέρει τι θα αντιμετωπίσει. Πριν χρόνια ταξίδεψε στις ΗΠΑ μόνη της για να αναζητήσει επαγγελματικές ευκαιρίες σε Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments