Lifestyle

Ελευθερία Ελευθερίου Survivor: Αυτή είναι η πιο σέξι παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης

Ελευθερία Ελευθερίου Survivor: Αυτή είναι η πιο σέξι παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης
Ελευθερία Ελευθερίου Survivor: Η τραγουδίστρια έχει βάλει «φωτιά» στον Άγιο Δομίνικο.

Η επιστροφή του Survivor στους τηλεοπτικούς μας δέκτες είναι γεγονός. “Διάσημοι” και “Μαχητές” έχουν μπει δυναμικά στο στίβο μάχης, αναμετρούν τις αντοχές τους και δίνουν τη δική τους “μάχη” για την επιβίωση στον Άγιο Δομίνικο. Μία από τις παίκτριες των “Διασήμων” που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρων των τηλεθεατών -και όχι άδικα- είνα η τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου.

Ποια είναι όμως;

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι 31 ετών και είναι τραγουδίστρια Κατάγεται από την Κύπρο και έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό έπειτα από τη συμμετοχή της σε μουσικό τηλεοπτικό show Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες και έχει τραγουδήσει στα μεγαλύτερα κέντρα διασκέδασης. Στο ενεργητικό της έχει αρκετά μουσικά άλμπουμ, video clips και μεγάλες επιτυχίες.

Αποκορύφωμα της καριέρας της ήταν η συμμετοχή της στην Eurovision το 2012 εκπροσωπώντας την Ελλάδα με το τραγούδι «Aphrodisiac». Λατρεύει το χορό και τη γυμναστική όπως επίσης της αρέσει πολύ και να ζωγραφίζει. Η ίδια έχει δηλώσει ότι δεν της αρέσει η ήττα και πως με την συμμετοχή της στο Survivor θέλει να αποδείξει σε συμπαίκτες και κοινό ότι εκτός από μια γλυκιά και όμορφη παρουσία, είναι δυναμική, ανταγωνιστική και μάχιμη και θα καταφέρει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί.

Η διαφωνία της Ελευθερίας με τον Τριαντάφυλλο:

Η 31χρονη είναι μια εκρηκτική παρουσία που δεν διστάζει να εκφράσει την άποψη της και να πει όσα την ενοχλούν. Αυτό κάνει και στο νησί, κάτι που είδαμε και στο χθεσινό επεισόδιο (29/12). Το βράδυ της Δευτέρας (28/12) πραγματοποιήθηκε η πρώτη ψηφοφορία στο Survivor με τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Κοψιδά να αναδεικνύονται ως οι δυο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Αυτή η ψηφοφορία φαίνεται πως έφερε και κάποιες εντάσεις στην παραλία των διασήμων. Ο Τριαντάφυλλος φαίνεται να ενοχλήθηκε από αυτό το αποτέλεσμα γεγονός που αποδεικνύεται και από την έντονη διαφωνία που είχε με την Ελευθερία Ελευθερίου. Αρχικά η τραγουδίστρια του ζήτησε να σκουπίσει το καλυβάκι τους κάτι που εκείνος έκανε. Η τραγουδίστρια στη συνέχεια των κατηγόρησε πως πάει και μιλάει σε όλους για να καταλάβει ποιοι τον ψήφισαν.

Στη συνέχεια ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα ανέφερε πως κάποιοι από τους συμπαίκτες του, τον καλοπιάνουν, του ζητάνε να τραγουδήσει αλλά τελικά αυτά είναι και τα άτομα που τον ψήφισαν. Ο διάλογος που ακολούθησε ανάμεσά τους ήταν αρκετά έντονος με τον τραγουδιστή να αποχωρεί φανερά ενοχλημένος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments