Lifestyle

Κάτια Καραμπάνκο: Η καταγωγή και η ηλικία του φαβορί του Survivor

Κάτια Καραμπάνκο: Η καταγωγή και η ηλικία του φαβορί του Survivor
Κάτια Καραμπάνκο: Πώς εξηγείται το επώνυμό της, διαβάστε πότε γεννήθηκε.

Η Κάτια Καραμπάνκο έχει μπει με τα «χίλια» στο Survivor αφού έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία της. Ήδη, από πολλούς θεωρείται το απόλυτο φαβορί για τη νίκη στο παιχνίδι επιβίωσης.

Από την πρώτη στιγμή του παιχνιδιού, την περασμένη Κυριακή, η Κάτια «έβγαλε μάτια». Όχι μόνο με την εξωτερική της εμφάνιση, κάτι που είναι γνωστό και δεδομένο, αλλά και με την παρουσία της στον στίβο μάχης. Μάλλον, είναι η δυνατότερη γυναίκα στο στρατόπεδο των «Διάσημων».

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, και στα επόμενα επεισόδια θα τη δούμε να κυριαρχεί στα αγωνίσματα, κάτι που θα τη φέρει ακόμα πιο κοντά στη νίκη στο φετινό Survivor. Από την ώρα που επέλεξε να πάρει μέρος στο παιχνίδι, πολλοί είναι εκείνοι που απόρησαν με το όνομά της, ενώ σίγουρα υπάρχει η απορία για το πόσο ετών είναι, καθώς έχει baby face.

Σε παλιότερη της συνέντευξη η πανέμορφη Κάτια, έχει μιλήσει και για τα δύο αυτά ζητήματα ανοιχτά. Η Κάτια Ταραμπάνκο μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» είχε αποκαλύψει ότι έχει καταγωγή από την Ουκρανία και την Ελλάδα, αλλά και την ακριβή ημερομηνία γέννησής της.

Ανάμεσα σε άλλα, είχε πει: «Η ζωή μετά το GNTM είναι διαφορετική. Περπατάς στον δρόμο και ακούς το όνομά σου. Ήρθα στην Ελλάδα από την Ουκρανία 6 χρονών. Είχε έρθει πρώτα η μητέρα μου όταν ήμουν 4. Μετά ήρθα εγώ και μετά ο πατέρας μου και ο αδερφός μου.

Επειδή ρωτάνε για την ηλικία μου, είμαι γεννημένη στις 21 Οκτωβρίου του 1996. Από τότε δεν έχω ξαναπάει στην Ουκρανία, παρά μόνο μία φορά στα 13 μου. Αισθάνομαι την Ελλάδα πατρίδα μου. Τα ελληνικά είναι η μητρική μου γλώσσα, έχω και ελληνικό αίμα. Η μητέρα μου δεν είναι από την Ουκρανία. Κατάγεται από Έλληνες της Ουκρανίας» τόνισε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Να σημειώσουμε ότι η Κάτια «σαρώνει» και στα social media. Στο Instagram την ακολουθούν 104 χιλιάδες followers, ενώ το μότο της είναι «Enter at your own risk» («Μπαίνεις με δική σου ευθύνη», σε ελεύθερη απόδοση).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments