Lifestyle

Θέμης Αδαμαντίδης: Η συγκίνησή του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Θέμης Αδαμαντίδης: Η συγκίνησή του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά
Θέμης Αδαμαντίδης: Μετά την προβολή ενός βίντεο που είχε ετοιμάσει ο Κώστας Θεοδώρου για την ζωή και την πορεία του τραγουδιστής, βούρκωσε.

Καλεσμένος στο «Πρωινό» της Τετάρτης ήταν ο Θέμης Αδαμαντίδης, ένας από τους αγαπημένους τραγουδιστές και της Φαίης Σκορδά. Πριν τραγουδήσει στο πλατό, ο γνωστός ερμηνευτής έκανε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με την παρουσιάστρια. Μετά την προβολή ενός βίντεο που είχε ετοιμάσει ο Κώστας Θεοδώρου για την ζωή και την πορεία του τραγουδιστής, ο Θέμης Αδαμαντίδης βούρκωσε.

Τι είπε ο τραγουδιστής:

«Συγκινούμαι γιατί είναι αλήθειες που δεν έχω νιώσει ποτέ ότι έχουν βγει κι έχουν γίνει γνωστά όλα αυτά που άκουσα. Είμαι 40 χρόνια στο τραγούδι. Αυτό είναι για μένα η ανταμοιβή που με γεμίζει” εξομολογήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής, ενώ πρόσθεσε “Δεν εκμεταλλεύτηκα την επιτυχία. Δεν ήθελα όλη η δυσκολία της δουλειάς να με κάνουν να αισθανθώ περισσότερο το ζόρι και κάτι που δεν θέλω και δεν μου αρέσει. Να σπρώχνω και να βγω μπροστά. Θα μπορούσα να είχα βγάλει περισσότερα χρήματα αλλά δεν τα αγάπησα ποτέ. Τα είδα σαν μέσο που με εξυπηρετούσαν. Δεν ήθελα να τα υπηρετήσω».

Στην συνέχεια της εκπομπής , τραγούδησε κεφάτος, αποχαιρετώντας στο πλατό του Πρωινού το 2020.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments