Αθλητισμός

Εξάστερος Παναθηναϊκός: Όνομα – έκπληξη στο τραπέζι

Εξάστερος Παναθηναϊκός: Όνομα – έκπληξη στο τραπέζι
Εξάστερος Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» κοιτούν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο Μάρκους Φράνκλι Φόστερ, o Αμερικανός επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής, αγωνίζεται ως σούτινγκ γκαρντ για τον Παναθηναϊκό αλλά είναι ολοφάνερο πως η ελληνική ομάδα τσεκάρει την αγορά αναζητώντας τον αντικαταστάτη του.

Ένα από τα ονόματα στο τραπέζι, είναι εκείνο του Ναζ Μήτρου Λονγκ, σύμφωνα με πληροφορίες από το trifilara, με τους Πράσινους να κοιτούν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και τους «κομμένους» του ΝΒΑ.

Ο ομογενής γκαρντ έμεινε ελεύθερος από τους Πέισερς και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έλεγε όχι στη μετακίνηση στην Ευρώπη και ειδικά στην Ελλάδα.

Εξάλλου, ο Ναζ Μήτρου Λονγκ θέλει εδώ και καιρό να αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο, ώστε να μπορεί να αγωνιστεί και στην Εθνική. Έτσι, μια μετακίνηση στην «πράσινη» ομάδα θα επισπεύσει τις διαδικασίες, την ώρα που στη χώρα μας και ειδικότερα, στον ΠΑΟΚ συνεχίζει την καριέρα του και ο αδερφός του, Ελάιτζα, που επίσης επιθυμεί να πάρει την ελληνική υπηκοότητα.

Και αξίζει να αναφέρουμε πως το όνομα του Ελληνοκαναδού combo-guard, Ναζ Μήτρου Λονγκ, έπαιζε από τον περασμένο Απρίλιο για τον Παναθηναϊκό και είναι ένα από τα ονόματα που ακούγονται αρκετά τελευταία όσο αφορά στην εν λόγω ελληνική ομάδα.

Ο 26χρονος αγωνίστηκε στους Fort Wayne Mad Ants, δηλαδή τη θυγατρική ομάδα των Ιντιάνα Πέισερς και δεν απογοήτευσε καθόλου, ίσα ίσα. Ενδεικτικό των δυνατοτήτων του είναι το γεγονός ότι σε 27 λεπτά συμμετοχής είχε 14 πόντους μέσο όρο με 34% ευστοχία πίσω από την γραμμή των 6.75, μαζί με 6 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 1 κλέψιμο!

Πάντως, το δυνατό του σημείο είναι το σουτ, μιας και μπορεί να είχε 34% το οποίο δεν είναι και κάτι το σπουδαίο, μα στην καριέρα του έχει 36% σε 8 σουτ ανά αγώνα, πράγμα που τον καθιστά έμπειρο και σταθερό σουτέρ, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το trifilara.

Και ας μην ξεχνάμε πως έχει στην «πλάτη» του μερικά παιχνίδια στο NBA αφού ήταν για δύο χρόνια στους Γιούτα Τζαζ. Τα 6 ριμπάουντ και οι 7 ασίστ ανά αγώνα, μαρτυρούν άλλωστε, πως ο Ναζ Μήτρου Λονγκ είναι ουσιαστικά ένας ολοκληρωμένος παίκτης ο οποίος μπορεί να ηγηθεί μιας ομάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments