Αθλητισμός

Κώστας Σταφυλίδης: Ο ΠΑΟΚ μιλά με τον Έλληνα διεθνή

Κώστας Σταφυλίδης: Ο ΠΑΟΚ μιλά με τον Έλληνα διεθνή
Κώστας Σταφυλίδης: Φαίνεται πως βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο Κώστας Σταφυλίδης είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται στη Χόφενχαϊμ, στη θέση του αριστερού αμυντικού, αν και δημοσίευμα θέλει να υπάρχει ενδιαφέρον από ελληνική ομάδα και συγκεκριμένα, από τον ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει ήδη μιλήσει με τον Κώστα Σταφυλίδη σύμφωνα με πληροφορίες από τη Sportime, για ενδεχόμενο συνεργασίας ενώ και ο Φράνκο Αριέλ Φεράρι του Βόλου είναι από τους παίκτες που αρέσει τους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Είναι φανερό πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης διαπραγματεύεται με ομάδες του εξωτερικού για τον Δημήτρη Γιαννούλη και δεν αποκλείεται να πωληθεί αν έρθει κάποια καλή προσφορά για αυτόν. Οι ασπρόμαυροι λοιπόν, έχουν ως λύση για τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα σε περίπτωση που φύγει ο Γιαννούλης, τον Σταφυλίδη.

Το «who is who» του Κώστα Σταφυλίδη

Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, στα έξι του χρόνια, στην ομάδα του χωριού του, τους Αετούς Ακροποτάμου. Στα 12 του πήρε τον δρόμο προς τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματα και το 2011 προωθήθηκε στην ομάδα των ανδρών κάνοντας την πρώτη του εμφάνιση σε αγώνα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Την ίδια χρονιά πραγματοποίησε και το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του στον αγώνα εναντίον της Τότεναμ.

Το καλοκαίρι του 2012 πήρε μεταγραφή για την Μπάγερ Λεβερκούζεν, αλλά παρέμεινε για έναν χρόνο στον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού. Τον Ιούλιο του 2014 παραχωρήθηκε στην αγγλική Φούλαμ και πάλι ως δανεικός. Τον Αύγουστο του 2015 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 2+1 χρόνια με την Άουγκσμπουργκ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Κώστας Σταφυλίδης υπήρξε βασικό μέλος της εθνικής Νέων που έφτασε στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 2012, με την οποία συνολικά έχει αγωνιστεί 21 φορές, 7 επίσημους και 14 φιλικούς αγώνες, και της Ελπίδων (Κ-21), από το 2012 μέχρι το 2014). Στις 14 Νοεμβρίου 2012 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην εθνική Ανδρών στον εκτός έδρας φιλικό αγώνα με την Ιρλανδία, στον οποίο ο τότε ομοσπονδιακός προπονητής Φερνάντο Σάντος τον ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα.

Στις 11 Οκτωβρίου 2015, στη νικηφόρα εντός έδρας αναμέτρηση με την Ουγγαρία (4-3), σημείωσε το παρθενικό του τέρμα, ανοίγοντας το σκορ στον αγώνα, αντικαταστάθηκε όμως μερικά λεπτά αργότερα, καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments