Αθλητισμός

Ολυμπιακός ΑΕΚ: Ερωτηματικά για την ενδεκάδα στο πρώτο ντέρμπι του 2021

Ολυμπιακός ΑΕΚ: Ερωτηματικά για την ενδεκάδα στο πρώτο ντέρμπι του 2021
Ολυμπιακός ΑΕΚ: Με τις αναμετρήσεις για την 14η αγωνιστική, οι οποίες είναι προγραμματισμένες για το διήμερο 3 με 4 Ιανουαρίου, η Super League κάνει... ποδαρικό στο νέο έτος.

Στο πρόγραμμα δεσπόζει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, το οποίο θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (3 Ιανουαρίου στις 19:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι, πρωταθλητές και πρωτοπόροι, «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη για διατηρήσουν το αήττητο και τη διαφορά από τους «διώκτες» τους, την ώρα που ο «Δικέφαλος» θα προσπαθήσει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μανόλο Χιμένεθ.

Στο μεταξύ, ο δεύτερος της βαθμολογίας Άρης έχει θεωρητικά εύκολο έργο, καθώς αντιμετωπίζει στο «Αθανάσιος Διάκος» την ουραγό Λαμία. Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ αναμετράται στη Λάρισα με την ΑΕΛ, ενώ ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον Αστέρα Τρίπολης.

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ολοκληρώθηκε με την τελευταία προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» στα Σπάτα. Από αυτή απουσίασαν μόνο οι Σιμάνσκι και Παουλίνιο, που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και έχουν τεθεί σε απομόνωση. Όλοι οι υπόλοιποι ακολούθησαν το πρόγραμμα του Μανόλο Χιμένεθ, που μετά το πέρας της προετοιμασίας ανακοίνωσε την αποστολή για το Φάληρο.

Σε αυτήν ο Ισπανός τεχνικός, που ξεκινά τέταρτη θητεία στην Ένωση, έχει συμπεριλάβει τους Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Θεοχάρη, Μπακάκη, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνα, Μιτάι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλο, Γαλανόπουλο, Μαχαίρα, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνη, Τάνκοβιτς κι Ολιβέιρα.

Ερωτηματικά για την «κόκκινη» ενδεκάδα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχουν ερωτηματικά για την ενδεκάδα των Πειραιωτών καθώς τα χαρτιά είναι… κλειστά από τον Πέδρο Μαρτίνς και γίνεται λόγος για 4-2-3-1 αλλά και για το 4-3-3 καθώς και για συνύπαρξη Βαλμπουενά – Φορτούνη.

Τα κύρια ερωτηματικά είναι αν θα ξεκινήσει ο Μπα ή ο Σισέ στο κέντρο της άμυνας και αν θα είναι βασικός ο Εμβιλά, που είχε ταλαιπωρηθεί με ενοχλήσεις στην περασμένη εβδομάδα. Το τρίτο ερωτηματικό είναι ποιος εκ των Βαλμπουενά – Φορτούνη θα ξεκινήσει ή εάν θα ξεκινήσουν και οι δύο μαζί στην ενδεκάδα του Ολυμπιακός – ΑΕΚ. Στην επίθεση ο Ελ Αραμπί παραμένει φυσικά σταθερός.

Το μήνυμα πάντως από το τεχνικό επιτελείο είναι πως άπαντες πρέπει να είναι σε εγρήγορση. Όσο για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα παίξει. Πιθανότερο είναι να τον δούμε στο επόμενο ματς πρωταθλήματος αν και ο Μολδαβός πάντως είναι ετοιμοπόλεμος.

Η ενημέρωση από τον Ολυμπιακό

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Την τελευταία τους προπόνηση πριν τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Με προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος (Κυριακή 19:30, novasports1HD). Την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα πραγματοποίησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού το 2021, όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments