Αθλητισμός

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Ο λόγος που τον απέρριψε ο Νίκος Νταμπίζας για τον Παναθηναϊκό

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Ο λόγος που τον απέρριψε ο Νίκος Νταμπίζας για τον Παναθηναϊκό
Ανδρέας Μπουχαλάκης: Σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί, προέβη ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως μέσος στη Super League για τον Ολυμπιακό Πειραιώς, κάνοντας τα πρώτα του βήματα στον χώρο του ποδοσφαίρου στις ακαδημίες του Εργοτέλη, στον οποίο βρέθηκε από πολύ μικρή ηλικία.

Αρχικά αγωνιζόταν αποκλειστικά και μόνο στα ελληνικά πρωταθλήματα νέων, αν και οι συνεχόμενες πολύ καλές του εμφανίσεις οδήγησαν τη διοίκηση του κρητικού συλλόγου να τον καλέσει προκειμένου να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Μάιο του 2011 ενώ διένυε τότε το 18ο έτος της ηλικίας του.

Οι πολύ καλές του εμφανίσεις με την κρητική ομάδα προκάλεσαν το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, τόσο εντός, όσο και εκτός ελληνικών συνόρων. Η ομάδα η οποία τελικά κατάφερε να τον αποκτήσει ήταν ο Ολυμπιακός Πειραιώς, ο οποίος απέκτησε τα δικαιώματά του έναντι 150.000 ευρώ, προχωρώντας παράλληλα στην απόκτηση και του Μανώλη Τζανακάκη, συμπαίκτη του Μπουχαλάκη στον Εργοτέλη.

Παρά την απόκτησή τους από την ομάδα του Πειραιά, η διοίκηση του ερυθρόλευκου συλλόγου αποφάσισε να παραμείνουν και οι δύο ως δανεικοί στον Εργοτέλη, προκειμένου να πάρουν περισσότερες επίσημες συμμετοχές αλλά και εμπειρίες σε έναν σύλλογο που είχαν ήδη εγκλιματιστεί και δεν θα υπήρχαν προβλήματα προσαρμογής.

Για την περίπτωση του Ανδρέα Μπουχαλάκη, μίλησε προσφάτως και ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος στη διάρκεια των εορτών ετοίμασε τέσσερα βίντεο – σεμινάρια στο YouTube για τον ρόλο ενός τεχνικού διευθυντή και τη συνεργασία του με τον προπονητή και τη διοίκηση.

Μεταξύ άλλων χρησιμοποίησε και κάποια παραδείγματα. Στο τελευταίο επεισόδιο προέβη και στην αποκάλυψη πως το 2013 είχε απορρίψει τον Μπουχαλάκη από τον Εργοτέλη. «Άλλες φορές μπορεί να βγει μια επιλογή που δεν περίμενες και άλλες ένας παίκτης που είχες απορρίψει να εξελιχτεί σε κάτι πολύ καλό».

«Για παράδειγμα, εγώ είχα απορρίψει στην πρώτη μου θητεία στον Παναθηναϊκό τον Μπουχαλάκη, που έπαιζε τότε στον Εργοτέλη. Με βάση το μοντέλο του χαφ που ψάχναμε δεν ταίριαζαν τα χαρακτηριστικά του. Μια απόφαση που ήταν λανθασμένη εκ των υστέρων, αλλά τότε θεωρούσα πως ήταν σωστή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments