Αθλητισμός

Κροβίνοβιτς – Ζίβκοβιτς: Επικοινώνησαν για τον ΠΑΟΚ

Κροβίνοβιτς – Ζίβκοβιτς: Επικοινώνησαν για τον ΠΑΟΚ
Κροβίνοβιτς - Ζίβκοβιτς: Ο Κροάτης φαίνεται πως είναι ο επόμενος στόχος των Θεσσαλονικιών.

Να κάνει δικό του τον Φιλίπ Κροβίνοβιτς φαίνεται πως επιθυμεί ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ψάχνει τρόπο για να ενισχυθεί στη μεσαία του γραμμή. Μάλιστα, ο Κροάτης φαίνεται πως ήδη έχει ενημερωθεί για την εξέλιξη αυτή, αφού -όπως αναφέρει το inpaok- ήδη έχει ψάξει στοιχεία για τους «ασπρόμαυρους» μέσω του διαδικτύου ενώ έχει επικοινωνήσει με τον πρώην συμπαίκτη του, Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Ο Κροβίνοβιτς ήθελε να μάθει για την ποιότητα ζωής στη Θεσσαλονίκη, για τον Πάμπλο Γκαρσια, αλλά και τον σύλλογο.

Άραγε ο 25χρονος που αγωνίζεται ως δανεικός από τη Μπενφίκα στην Γουεστ Μπρομ θα μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη; Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν οι οριστικές επαφές του Όλαφ Ρέμπε με τον Κροάτη μέσο και τους εκπροσώπους του που θα καθορίσουν αν τελικά προχωρήσει η απόκτηση του ή όχι.

Σημειώνεται ότι ο παίκτης είχε καθοριστικό ρόλο στην άνοδο της Γουέστ Μπρομ στην Premier League, ωστόσο η αλλαγή στην τεχνική της ηγεσίας με τον Μπίλιτς να αποχωρεί δυσχεραίνει τη θέση του στο ρόστερ της ομάδας. Ο Σαμ Αλαρντάις δεν φαίνεται να τον υπολογίζει γεγονός που τον αναγκάζει να ψαχτεί για το μέλλον του. Ανήκει στην Μπενφίκα, η οποία τον απέκτησε τον Ιούλιο του 2017 από την Ρίο Άβε με 3,5 εκατομμύρια ευρώ και έναν χρόνο αργότερα τον παραχώρησε στον αγγλικό σύλλογο με δανεισμό που ανανεώθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Αυτός είναι ο φορ που θα φορέσει τα «ασπρόμαυαρα»

Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ κοιτά να ενισχυθεί και επιθετικά, καθώς όπως φαίνεται βρήκε στο πρόσωπο του Μίχαλ Κρμέντσικ την λύση που έψαχνε για να βρίσκει δίχτυα. Πρόκειται για έναν 27χρονο, με ύψος 1.91. Αγωνίζεται στην Μπριζ και σε εννέα παιχνίδια στο Πρωτάθλημα του Βελγίου, έχει πετύχει τρία τέρματα ενώ έχει μοιράσει και δύο ασίστ. Στο φετινό Champions League έχει αγωνιστεί σε τρεις αναμετρήσεις. Στο εντός έδρας (1-1) με την Λάτσιο, δύο λεπτά ως αλλαγή, στην αναμέτρηση Μπριζ – Ντόρτμουντ (0-3) ξανά ως αλλαγή, ενώ ήταν βασικός στην Γερμανία απέναντι στον ίδιο αντίπαλο για 66′ λεπτά.

Οι Θεσσαλονικείς σύμφωνα με τα ρεπορτάζ φαίνεται να έχουν συμφωνήσει με τον Κρμέντσικ, αρχικά για εξάμηνο δανεισμό από την Κλαμπ Μπριζ και έχοντας τη δυνατότητα να τον αγοράσουν το ερχόμενο καλοκαίρι, εάν μείνουν ευχαριστημένοι με την απόδοσή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments