Lifestyle

Mega TV – Mad Video Music Awards: Σάρωσαν στην τηλεθέαση – Οι καλύτερες στιγμές

Mega TV – Mad Video Music Awards: Σάρωσαν στην τηλεθέαση – Οι καλύτερες στιγμές
Mega TV - Mad Video Music Awards: Τα μουσικά βραβεία δόθηκαν χτες και παρά το γεγονός ότι γινόταν χωρίς παρουσία κοινού, κέρδισαν τους τηλεθεατές.

Παρά τις δυσκολίες του κορωνοϊού τα βραβεία Mad, ο διαχρονικός μουσικός θεσμός της χώρας, έγιναν και οι τηλεθεατές ανταποκρίθηκαν. Χωρίς παρουσία κοινού αλλά με πολλές και λαμπερές παρουσίες, με τραγούδια και χορευτικές φιγούρες τα Mad Video Music Awards 2020 ήταν η πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού, χθες Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2020» κατέγραψε ποσοστό 13,6% στο δυναμικό κοινό 18-54. Ακόμα, εντυπωσιακή ήταν η απόδοση και στο γυναικείο κοινό 18-34 που κυριάρχησε στη ζώνη μετάδοσης του (slot winner) με ποσοστό 18,3% αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό (STAR:14,0%, SKAI:7,3%, ALPHA:6,6%, OPEN:6,4%, ANT1: 4,1%).

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εκπομπή είχε μεγάλη απήχηση και στο νεανικό κοινό 15-24 σημειώνοντας πρωτιά έναντι του ανταγωνισμού με μερίδιο τηλεθέασης 23,7%.

Το «MADWALK 2020 BY SERKOVA CRYSTAL PURE- THE FASHION MUSIC PROJECT» ο μοναδικός θεσμός που ενώνει τη μουσική με τη μόδα, γιορτάζει 10 χρόνια και έρχεται το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021 στις 21:00 αποκλειστικά στο MEGA.

Στιγμές που ξεχώρισαν

Η Ελληνίδα «βασίλισσα της ποπ», η Ελένη Φουρέιρα κάνει μια εκρηκτική performance.  Με το «Δοκιμάσε με» σε μια διαφορετική εκδοχή και το «Light it up» η ερμηνεύτρια άναψε τα αίματα στη συχνότητα του MEGA.

Χρήστος Μάστορας: Αφιερώνω το βραβείο σε όλους του νέους με όνειρα

Ο Πύρρος Δήμας ανέβηκε πρώτος στη σκηνή για να παραδώσει το τραγούδι του καλύτερου τραγουδιού της χρονιάς.«Όπως καταλάβατε δεν ήρθα να πω ένα τραγούδι. Ήρθα να δώσω το βραβείο του καλύτερου τραγουδιού» ανέφερε ο ίδιος πριν δείξει τις υποψηφιότητες για αυτή την κατηγορία.

«Χαίρομαι πολύ για με τον τραγουδιστή που κέρδισε έχω ένα κοινό. Είμαστε και οι δύο ψηλοί και αδύνατοι. Του έχουμε πάντα να τον συντροφεύει το ήθος και η ευγένεια του» τόνισε ο Πύρρος Δήμας πριν ανακοινώσει τον νικητή της βραδιάς. Τον Χρήστο Μάστορας και το «Δεν έχω ιδέα».

«Είσαι ο ήρωας μου» ανέφερε ο Χρήστος Μάστορας και ευχαρίστησε τους συντελεστές του τραγουδιού και τους συνεργάτες του συγκροτήματος. Φανερά συγκινημένος ο τραγουδιστής θυμήθηκε τη στιγμή που ο Πύρρος Δήμας σήκωσε τα απίστευτα βάρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες και έκανε όλους του Έλληνες περήφανους.

«Θέλω να το αφιερώσω σε όλους του νέους από την Βόρεια Ήπειρο αλλά και σε όλους τους νέους που θέλουν να σπάσουν τους φραγμούς της μειονότητάς τους και να κάνουν κάτι σημαντικό στη ζωή τους γιατί τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι» είπε ο ίδιος.

Έλενα Παπαρίζου: Καλύτερη γυναίκα τραγουδίστρια

Οι δύο παρουσιάστριες έδωσαν το βραβείο Best Female Adult στην Έλενα Παπαρίζου. H ερμηνεύτρια, η πιο πετυχημένη στην ιστορία του θεσμού, δήλωσε φαν των Roomies και πολύ συγκινημένη που την τίμησε για ακόμη μια φορά.

Το βραβείο Best Group στις ΜELISSES

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Διονύσης Αντζαράκης έδωσαν το βραβείο του καλύτερου γκρουπ, μια πολύ αγαπημένη κατηγορία στα MAD VMA.Oι παρουσιαστές παρέδωσαν το βραβείο «Best Group» των Mad Video Music Awards 2020 στις MEΛISSES. To γκρουπ έχει κερδίσει επτά χρόνια το συγκεκριμένο βραβείο και πανηγύρισαν όταν το παρέλαβαν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments