Αθλητισμός

Ρούμπεν Βινάγκρε: Δεν αποχώρησε με καλό τρόπο από του Ρέντη – Πού θα πάει

Ρούμπεν Βινάγκρε: Δεν αποχώρησε με καλό τρόπο από του Ρέντη – Πού θα πάει
Ρούμπεν Βινάγκρε: Δεν τα κατάφερε ο Πορτογάλος στο λιμάνι, ενώ υπάρχουν παράπονα για τον τρόπο που αποχώρησε από τους συμπαίκτες του.

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε ήρθε με τυμπανοκρουσίες στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του Πειραιά. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ έπαιξε μόλις 4 φορές με τους «ερυθρόλευκους» που τον αντικατέστησαν με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ από την Πάσος Φερέιρα.

Το Sportime αναφέρεται και στον τρόπο που αποχώρησε από του Ρέντη ο Πορτογάλος που ανήκει στην αγγλική Γουλβς. «Ρούμπεν Βινάγκρε! Το απόλυτο μεταγραφικό flop εν έτει 2020. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ, πελάτης του Ζόρζε Μέντες, που ήρθε μετά επαίνων αποχώρησε νύχτα από τον Ολυμπιακό και μάλιστα δίχως ν’αποχαιρετίσει τους συμπαίκτες του, κάτι που σχολιάστηκε όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις στο Ρέντη! Τα σχόλια είναι περιττά…».

Σήμερα Δευτέρα έγινε γνωστό ότι ο Πορτογάλος αριστερός μπακ από ό, τι φαίνεται θα πάει στη Φαμαλικάο και όχι στην Μπράγκα. Η πορτογαλική εφημερίδα O’ Jogo είναι αυτή που αναφέρει ότι ο πρώην πλέον παίκτης του Ολυμπιακού θα καταλήξει στη συγκεκριμένη ομάδα για να αναγεννήσει την καριέρα του που πήρε τα «κάτω» της μετά την αναιμική του παρουσία στην ελληνική Super League.

Μερικά λόγια για τον Ρούμπεν Βινάγκρε

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε ήρθε στον Ολυμπιακό στις 5 Οκτωβρίου του 2020 στον Ολυμπιακό, ενώ αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2021.

Ο Βινάγκρε είναι γεννημένος στις 9 Απριλίου του 1999. Ο Πορτογάλος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και το 2016 μετακόμισε στο Μονακό για λογαριασμό της ομώνυμης ομάδας. Το 2017 ο 21χρονος άσος παραχωρήθηκε στη Γουλβς με τη μορφή δανεισμού και τη βοήθησε να πανηγυρίσει την άνοδό της στην Premier League. Ο αγγλικός σύλλογος το καλοκαίρι του 2018 αγόρασε τα δικαιώματά του.

Ο Βινάγκρε έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας έχοντας πανηγυρίσει την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την U17 και την U19.

Εν τω μεταξύ, στον Ολυμπιακό είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από το χθεσινό αποτέλεσμα στο ματς με την ΑΕΚ (3-0), ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς σημείωσε ότι: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Δεν έχει κριθεί. Δεν κοιτάμε τη βαθμολογία, το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Θα πρέπει να μαζεύουμε βαθμούς χωρίς να βλέπουμε ότι είμαστε πρώτοι. Έτσι θα πρέπει να βλέπουμε τα ματς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments