Lifestyle

Μαίρη Συνατσάκη: Αυτό είναι το απίθανο σπίτι που μετακόμισε πριν λίγες μέρες

Μαίρη Συνατσάκη: Αυτό είναι το απίθανο σπίτι που μετακόμισε πριν λίγες μέρες
Μαίρη Συνατσάκη: Η παρουσιάστρια είχε πέσει θύμα διάρρηξης με αποτέλεσμα να μην θέλει να μένει στο παλιό της σπίτι.

Σε νέο σπίτι βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες η Μαίρη Συνατσάκη, καθώς αποφάσισε να μετακομίσει από το σπίτι όπου είχαν μπει διαρρήκτες. Η γνωστή παρουσιάστρια και YouTuber δεν άντεχε να μένει σε εκείνο το σπίτι με αποτέλεσμα να ψάξει για άλλο. Το γεγονός ότι άγνωστοι είχαν παραβιάσει τον προσωπικό της χώρο, την έκανε να νιώθει άβολα και άσχημα.

Θυμίζουμε ότι η παρουσιάστρια είχε κάνει γνωστό η ίδια ότι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι της, ενώ είχε δηλώσει ότι αυτό το γεγονός ήταν πραγματικό σοκ.

Αρχές Νοεμβρίου του 2020 η Μαίρη Συνατσάκη είχε δηλώσει: «Μπήκαν στο σπίτι μου την προηγούμενη εβδομάδα. Ευτυχώς δεν ήμουν μόνη μου όταν γύρισα και το βρήκα βομβαρδισμένο. Όταν έφτασα εδώ, πήγα να μπω στο σπίτι και είδα ότι ήταν ξεκλείδωτα… Εκεί άρχισαν λιγάκι να με ζώνουν τα φίδια», ανέφερε στην αρχή η Μαίρη Συνατσάκη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εκατό τρόποι να πεις δεν το πιστεύω είναι αυτό το βίντεο και όντως δεν το πίστευα. Το θέμα με όλη αυτή την ιστορία, που έχει κάμποση βία και είναι πάρα πολύ επεμβατικό στο χώρο σου όλο αυτό το πράγμα, είναι ότι μπόρεσε να λειτουργήσει το μυαλό μου με περισσότερο θετικό τρόπο παρά αρνητικό. Δηλαδή από τη στιγμή που πέρασα το πρώτο σοκ, γιατί είναι ένα σοκ αυτό, συνειδητοποίησα ότι έχει αρχίσει ο εγκέφαλος μου να λειτουργεί γνήσια πιο θετικά. Μου πήραν τα λίγα κοσμήματα αξίας, αφού δεν έχω ποτέ μετρητά στο σπίτι».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Κουρασμένη από τη μετακόμιση

Η 36χρονη παρουσιάστρια λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα μετακόμισε σε νέο σπίτι, από όπου έκανε και τις πρώτες της αναρτήσεις, ωστόσο, ο χώρος είναι ακόμα γεμάτος κούτες. «Έχω ανοίξει 900 κούτες. Δεν έχω μέση, πλάτη, πόδια», ανέφερε η Μαίρη Συνατσάκη σχολιάζοντας τη μετακόμιση που την έχει κουράσει, όπως είναι φυσιολογικό.

Δείτε μια χαρακτηριστική ανάρτηση

Πάντως, η ίδια φαίνεται να λατρεύει το νέο της σπίτι που έχει υπέροχη θέα, αποζημιώνοντάς την για την κούραση και το άγχος της μετακόμισης. Η θέα από το νέο της σπίτι:

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι μια από τις πιο διάσημες Ελληνίδες στο Instagram, αφού οι ακόλουθοί της πλησιάζουν το 1 εκατομμύριο, ενώ διαθέτει δικό της κανάλι στο YouTube.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments