Αθλητισμός

Λίβερπουλ: Απογοητευμένος μετά την ήττα ο Κλοπ

Λίβερπουλ: Απογοητευμένος μετά την ήττα ο Κλοπ
Λίβερπουλ: Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έκρυψε την απογοήτευση του για τη νέα βαθμολογική απώλεια της ομάδας του.

Απογοητευμένος από την ήττα αλλά και την εμφάνιση της Λίβερπουλ στο St Mary’s, δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας γνώρισε τη δεύτερη ήττα μέσα στη σεζόν, χάνοντας 1-0 από την Σαουθάμπτον, μένοντας έτσι για τρίτο παιχνίδι στη σειρά μακριά από τις νίκες, μετά από τις δύο ισοπαλίες με Νιουκάστλ (0-0) και Γουέστ Μπρομ (1-1). «Συγχαρητήρια στη Σαουθάμπτον, άξιζε αυτή τη νίκη. Είμαι απογοητευμένος με την προσέγγισή μας στο παιχνίδι, πώς παίξαμε, χάνοντας πάρα πολλές διεκδικήσεις μπάλας. Θα έπρεπε να έχουμε αντιδράσει πολύ καλύτερα», είπε ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ.

«Εκείνοι δούλεψαν καλά, ενώ οι δικές μας αποφάσεις μας δεν ήταν το ίδιο καλές. Είναι έτσι όταν δεν έχεις ορμή. Έπρεπε να δημιουργήσουμε πολλές περισσότερες ευκαιρίες, οι δικοί μου είναι εξαιρετικοί παίκτες, αλλά απόψε (σ.σ: χθες) δεν ήταν έτοιμοι από την αρχή. Ακούω ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα τελευταία δύο χρόνια έχει περισσότερα πέναλτι από εμάς από τότε που ήρθα στη Λίβερπουλ (σ.σ πριν 5,5 χρόνια). Δεν ξέρω αν φταίω εγώ ή απλά μπορεί να συνέβη. Ωστόσο, δεν υπάρχουν δικαιολογίες για εμάς », πρόσθεσε.

Ραλφ Χάσενχουτλ: «Κάναμε τον τέλειο αγώνα»

Σε κλάματα ξέσπασε ο προπονητής της Σαουθάμπτον, Ραλφ Χάσενχουτλ, μετά τη νίκη (1-0) επί της πρωταθλήτριας Λίβερπουλ, χθες στο St Mary’s. Ένα αποτέλεσμα που έφτασε, μετά από τρεις ισοπαλίες και μία ήττα για τους «Αγιους», κάνοντας έτσι ιδανικό ξεκίνημα στο 2021. «Ήρθαν δάκρυα στα μάτια μου βλέποντας τους παίκτες μου να παλεύουν και να δίνουν ό, τι έχουν, αυτό με κάνει πραγματικά περήφανο», είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Για να νικήσουμε τη Λίβερπουλ χρειαζόμασταν τον τέλειο αγώνα και νομίζω ότι το κάναμε, ήταν ένας έντονος αγώνας, η φωνή μου σχεδόν δεν βγαίνει. Η ομάδα πίστευε σε αυτό που έκανε. Ήταν μία τέλεια βραδιά», πρόσθεσε ο 53χρονος Αυστριακός προπονητής. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ξέσπασμα του έμπειρου τεχνικού μόνο τυχαίο δεν ήταν. Ο ίδιος δέχτηκε έντονη κρητική, αλλά είδε την ομάδα του να τον στηρίζει ακόμα και όταν δέχτηκε εννέα γκολ από την Λέστερ. Πίστεψε σε αυτόν και δικαιώθηκε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments