Αθλητισμός

Μάριος Σιαμπάνης: Στο αρχείο πήγε η υπόθεση «διαρροής» της κατάθεσής του

Μάριος Σιαμπάνης: Στο αρχείο πήγε η υπόθεση «διαρροής» της κατάθεσής του
Μάριος Σιαμπάνης: Δεν υπήρξε ταυτοποίηση μεταξύ όσων κατέθεσε ο 21χρονος τερματοφύλακας και όσων δημοσιοποιήθηκαν.

Είναι μια υπόθεση που έχει δημιουργήσει μεγάλο ντόρο, αλλά ένα από τα κομμάτια της κλείνει. Ο λόγος για την υπόθεση της δωροδοκίας του Μάριου Σιαμπάνη.

Όπως έγινε γνωστό, μετά την εξέταση της υπόθεσης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών στο αρχείο μπαίνει η δικογραφία της «διαρροής» της κατάθεσης που έδωσε ο νεαρός τερματοφύλακας στην Αστυνομία για την υπόθεση με τον ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει το Sportime, πριν από λίγες ημέρες ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιοτόπουλος, είχε ζητήσει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τη διαρροή των όσων είπε στην Αστυνομία ο τερματοφύλακας του Άρη, Μάριος Σιαμπάνης, μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Όπως προκύπτει από την έρευνα που διενήργησε η κ. Κλιάμπα προέκυψε ότι δεν υπήρξε ταυτοποίηση μεταξύ όσων κατέθεσε ο 21χρονος τερματοφύλακας και όσων δημοσιοποιήθηκαν. Έτσι υπόθεση πέρασε στο αρχείο.

Αφορμή για την κίνηση της διαδικασίας φέρεται να αποτέλεσε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός που κατήγγειλε την απευθείας αναμετάδοση της κατάθεσης στη εκπομπή «Η Δίκη στο OPEN». Έτσι ο προϊστάμενος της εισαγγελίας είχε ζητήσει να εξακριβωθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της «παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου».

Η δήλωση του Σιαμπάνη για τον ΠΑΟΚ

Σε δήλωση με αφορμή τη δημοσιοποίηση των προσωπικών του στοιχείων από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που συμπεριέλαβε σε δική της ανακοίνωση τα συμβόλαιά του στις ΠΑΕ Άρης και ΠΑΕ Ολυμπιακός, χωρίς να καλύψει τα προσωπικά του δεδομένα και στοιχεία, είχε προχωρήσει ο Μάριος Σιαμπάνης.

«Εχετε καταλάβει ότι υπάρχουν όρια; Εχετε καταλάβει ότι δεν είμαι παιχνίδι εγώ και η οικογένειά μου για να μας χρησιμοποιείτε τόσο φτηνά και άνανδρα; Φταίω εγώ που δεν πήρα τα λεφτά; Φταίω που το κατήγγειλα; Μιλήστε καθαρά.

Είναι δυνατόν η Ομοσπονδία μου αντί να με προστατεύσει να δίνει τα συμβόλαιά μου να γίνουν φέιγ βολάν και να έχει πρόσβαση στη διεύθυνσή μου ο οποιοσδήποτε;

Αν με ρωτούσατε πόσα παίρνω και πόσα έπαιρνα στις ομάδες που ήμουν, θα σας το έλεγα μόνος μου, θα σας έστελνα και τα συμβόλαια ΜΕ ΚΑΛΥΜΕΝΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ. Αλλά δεν σας ενδιέφερε αυτό. Στόχος σας ήταν να βγάλετε τα προσωπικά μου στοιχεία. Στόχος σας ήταν να πάρω το μήνυμα. Το πήρα λοιπόν και σας απαντώ: ΔΕ ΘΑ ΛΥΓΙΣΩ.

Το ποδόσφαιρο έπρεπε να είναι χαρά, όχι βρωμιά και ακόμα έτσι το ονειρεύομαι. Και θα παλέψω γι’ αυτό. Ήδη η δικηγόρος μου κάνει ό,τι χρειάζεται.

ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ».

Θυμηθείτε την ανάρτησή του

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments