Lifestyle

Κάτια Ταραμπάνκο: Σάλος με την εμφάνισή της στο Survivor

Κάτια Ταραμπάνκο: Σάλος με την εμφάνισή της στο Survivor
Κάτια Ταραμπάνκο: Έχει γίνει το πρόσωπο του ριάλιτι επιβίωσης τόσο για τις αγωνιστικές της επιδόσεις όσο και για την εμφάνισή της. Το μοντέλο μονοπωλεί τη συζήτηση και στον Άγιο Δομίνικο.

Η Κάτια Ταρμπάνκο είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του ριάλιτι επιβίωσης. Οι εκρηκτικές της εμφανίσεις αλλά και οι αθλητικές της επιδόσεις σχολιάζονται εντός και εκτός παιχνιδιού. Στο χθεσινό επεισόδιο η Κάτια Ταραμπάνκο ωστόσο δεν κατάφερε να φέρει νίκη στην ομάδα της, γεγονός που χαροποίησε τις «Μαχήτριες» που δεν έκρυβαν τον ενθουσιασμό τους για την επιτυχία τους απέναντι σε μια δυνατή αντίπαλο.

Ένα ακόμα θέμα φαίνεται πως απασχόλησε τους τηλεθεατές του Survivor στο χθεσινό επεισόδιο που αφορούσε βέβαια την Κάτια. Η σέξι εμφάνισή της στο συμβούλιο του νησιού, καθώς η παίκτρια δεν φόραγε σουτιέν.

Απίστευτα σχόλια ακούστηκαν και στο επεισόδιο της Δευτέρας για εκείνη, με τους χρήστες του διαδικτύου να μην αφήνουν να πέσει κάτω οι νέες εικόνες που μας χάρισε η Ταραμπάνκο κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Η ίδια, φορώντας μόνο το φανελάκι της εμφανίστηκε on camera, με αντιπάλους και τηλεθεατές να βρίσκουν ξανά πάτημα να… στάξουν φαρμάκι για την εικόνα της, θεωρώντας πως σκόπιμα εμφανίζεται έτσι προκειμένου να κερδίζει τις ψήφους των αvδρών. Αλλά κάποια στιγμή η Κάτια θα μάθει τα σχόλια και τότε θα δούμε πως θα τα αντιμετωπίσει.

Σχόλια στο twitter για την εμφάνιση της Κάτιας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments