Αθλητισμός

Σπύρος Ρισβάνης: Στον δρόμο για Ανόρθωση ο πρώην παίκτης του Ατρόμητου

Σπύρος Ρισβάνης: Στον δρόμο για Ανόρθωση ο πρώην παίκτης του Ατρόμητου
Σπύρος Ρισβάνης: Στην Ανόρθωση της Κύπρου περιμένουν τον πρώην άσο του Ατρόμητου.

Όλα έτοιμα για να πέσουν οι υπογραφές στην Κύπρο με τον Σπύρο Ρισβάνη. Ο πρώην αμυντικός του Περιστερίου ίσως να φτάσει και σήμερα στην Αμμόχωστο προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνησή του. Αυτά που απομένουν είναι μόνο τα τυπικά καθώς οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα τα υπόλοιπα.

Ο πρώην άσος του Ατρομήτου θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο Ρισβάνης πηγαίνει στη Μεγαλόνησο έτοιμος να αγωνιστεί, αφού μέχρι πριν από λίγες ώρες ήταν βασικό και αναντικατάστατο κομμάτι για την ομάδα του Περιστερίου.

Στο πρώτο μισό του φετινού πρωταθλήματος ο 26χρονος πραγματοποίησε 9 συμμετοχές και είχε 1 ασίστ, ενώ συνολικά με τη φανέλα του Ατρομήτου έπαιξε σε 107 παιχνίδια, έχοντας 4 γκολ και 2 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Σπύρο Ρισβάνη. Ο Σπύρος ήρθε στην ομάδα μας τη σεζόν 2017-18 και πραγματοποίησε συνολικά μέχρι και σήμερα 107 συμμετοχές σε Super league, κύπελλο Ελλάδα και Europa League πετυχαίνοντας συνολικά 4 γκολ.

Σε αρκετά παιχνίδια πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού ενώ με τον Ατρόμητο έκανε και την πρώτη του διεθνή συμμετοχή με την Εθνική ομάδα των Ανδρών.

Όλη η οικογένεια του Ατρομήτου θα ήθελε να του ευχηθεί ότι καλύτερο για το μέλλον του και τη συνέχεια της καριέρας του.

Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας ο Σπύρος Ρισβάνης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Ατρομήτου από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο της ομάδας για όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας, τον προπονητή Νταμίρ Κάναντι για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου όπως και τον κόσμο που μας στήριζε στα δύσκολα και στα εύκολα. Είχαμε πολλές όμορφες και λιγότερες άσχημες στιγμές και θα ήθελα να ευχηθώ στον Ατρόμητο να πετύχει όλους τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή της σεζόν»».

Να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του Ρισβάνη με τον Ατρομήτο κανονικά έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι. Επίσης, να θυμίσουμε ότι το όνομα του Σπύρου Ρισβάνη απουσίαζε από την τελευταία αποστολή του Ατρόμητου που είχε ανακοινώσει ο Νταμίρ Κάναντι για τον αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (ήττα με 1-0).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments