Video

Survivor spoiler 7/1: Έβαλε τα κλάματα και έφυγε από το παιχνίδι

Survivor spoiler 7/1: Έβαλε τα κλάματα και έφυγε από το παιχνίδι
Survivor spoiler 7/1: Τι θα δούμε σήμερα στο ριάλιτι επιβίωσης, αυτοί κερδίζουν, αυτός ο παίκτης αποχωρεί.

Λόγω έκτακτης επικαιρότητας, ο ΣΚΑΙ αποφάσισε να μην προβάλλει την Τετάρτη (6/1) το επεισόδιο όπου θα βλέπαμε ποιος παίκτης αποχωρεί από το Survivor. Αυτό θα συμβεί απόψε και ένας παίκτης έχει ετοιμάσει τις βαλίτσες του ήδη και ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από χθες και σας υπενθυμίσαμε και σήμερα, η Αγγελική Λάμπρη είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει από το σημερινό 7/1 επεισόδιο του Survivor.

Το ρεπορτάζ, λοιπόν, επιβεβαιώσει στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Απόψε το βράδυ θα δούμε την Αγγελική Λάμπρη να αποχωρεί. Ήθελε να παραμείνει στο Survivor για τουλάχιστον 6 εβδομάδες, δεν τα κατάφερε. Αποχωρεί με δυσαρέσκεια προς τους συμπαίκτες της και μάλιστα, ξέσπασε σε κλάματα και λυγμούς μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της».

Στη συνέχεια θα δούμε το αγώνισμα επάθλου. Ένα έπαθλο που λέγεται πως είναι αρκετά σημαντικό. Σας έχω ενημερώσει για το οριστικό της νίκης. Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει. Σε ένα εκρηκτικό Συμβούλιο του Νησιού. Εκρηκτικό και με ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Η Κάτια είναι η πιο δημοφιλής και εδώ μπορείτε να δείτε ποιον διαλέγει για να είναι υποψήφιος για αποχώρηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments