Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [07/01/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [07/01/21]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [07/01/21].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [07/01/21].

Κριός

Μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να εκτιμήσεις αν ο Άρης στο ζώδιό σου, ήταν όφελος ή ζημιά. Όμως το γεγονός ότι ο πλανήτης του πάθους έχει μετακινηθεί, μπορεί να σημαίνει ότι ο συναισθηματικός σου κόσμος, χάνει δυναμική. Η λίμπιντο σου θα μειωθεί ή τα ερωτικά σου θα φανεί πως χάνουν για λίγο τον προσανατολισμό τους. Δώσε στο πάθος σου την ευκαιρία να προσαρμοστεί στις νέες ανάγκες ή απαιτήσεις.

Ταύρος

Προσπάθησε να δημιουργήσεις μια έντονη αυθεντικότητα στον συναισθηματικό σου κόσμο τώρα. Το να θέλεις να είσαι ανοιχτή και διαφανής με τις σκέψεις και συναισθήματά σου είναι εντάξει. Αλλά ίσως χρειαστεί να επιλέξεις την κατάλληλη στιγμή, για να μιλήσεις γι’ αυτά στο ταίρι σου! Θα νιώσεις ανακούφιση εκφράζοντας όλα όσα επιθυμείς. Χαλάρωσε όμως λιγάκι για να εξετάσεις αν οι συνθήκες είναι σωστές ή έγκαιρες για να το κάνεις.

Δίδυμοι

Θα υπάρχει κάτι καθησυχαστικό όταν ανακαλύψεις πόσο φυσικό είναι να μοιράζεσαι βαθιές σκέψεις ή συναισθήματα. Όμως, θα χρειαστεί να εργαστείς σκληρά για να διαχειριστείς τα ασταθή συναισθήματα. Δεν χρειάζεται να τα καταπιέσεις, αλλά το να αποδεχτείς πως είναι εμπόδια θα είναι χρήσιμο. Ίσως είναι απαραίτητη η απελευθέρωσή τους, σε πιο κατάλληλη στιγμή.

Καρκίνος

Αξιοποίησε όσο μπορείς την επιρροή της Σελήνης με αληθινή αγάπη και εγκάρδια έκφραση τώρα. Αγκαλιάζοντας τον αυθορμητισμό ίσως προκύψουν μαγικές ευκαιρίες! Θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα, αν δείξεις περισσότερη εμπιστοσύνη και αφήσεις ελεύθερο αυτό που θέλει να αναδυθεί από μέσα σου. Το πάθος αυξάνεται τώρα στην καρδιά σου. Αναγνώρισέ το και απελευθέρωσέ το.

Λέων

Η ενίσχυση ή η αύξηση της συναισθηματικής σου ασφάλειας θα λάβει ένα χρήσιμο και έγκαιρο πράσινο φως. Μπορεί επίσης η ενισχυμένη αίσθηση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, να βοηθήσει, ώστε να νιώσεις υποστήριξη. Συναισθηματική ή σωματική, μην φοβηθείς να στηριχτείς στο ταίρι σου τώρα.

Παρθένος

Αν και θα ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου, όλα όσα σου δημιουργούσαν ανασφάλεια και αβεβαιότητα, το να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου δε θα βοηθήσει καθόλου. Η υποστήριξη που χρειάζεσαι είναι διαθέσιμη! Αν όμως δείχνεις πως όλα πάνε καλά θα δυσκολευτείς να τη λάβεις. Εμπιστέψου πως η ταλαιπωρία που νιώθεις μένοντας σιωπηλή είναι προαιρετική! Τώρα και πάντα.

Ζυγός

Τα ερωτικά θέματα, ευδοκιμούν, όπου υπάρχει αυθορμητισμός. Όμως θα ωφεληθείς περισσότερο αν τώρα, δείξεις αυτοσυγκράτηση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα, αν έχεις κάτι σημαντικό να πεις στον εραστή σου. Το να μιλήσεις για να νιώσεις ανακουφισμένη δεν είναι η σωστή κίνηση από μεριάς σου. Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου, πρέπει να κινείσαι με σκέψη και σωστή αξιολόγηση.

Σκορπιός

Το φεγγάρι στο ζώδιό σου, θα φωτίσει τα θετικά αλλά και ό,τι χρειάζεται βελτίωση στον ερωτικό σου τομέα. Αυτό όμως, μπορεί να εντείνει τις ανησυχίες σου. Ακόμα κι αν αισθάνεσαι ότι κάτι στα ερωτικά σου είναι αδρανές ή χαοτικό, η προνόηση και η σταθερότητα, δεν απέχουν πολύ. Η ερωτική σου χρειάζεται μεγαλύτερη αισιοδοξία από πλευράς σου. Πίστεψε πως ό,τι αλλάζει, είναι για το καλό σου.

Τοξότης

Η Σελήνη θα φέρει μια μυστηριώδη και έντονη ατμόσφαιρα στα ερωτικά σου! Όμως βοηθάει επίσης, να βρεις χρόνο για να θεραπεύσεις ό,τι πληγές είναι ακόμη ανοιχτές. Αν θέλεις να επικεντρωθείς σε ό, τι είναι θετικό, τότε η απόσταση ή η απόσπαση θα σε βοηθήσει. Η επιστροφή στις σκιές, σε βοηθά να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες της ερωτικής σου ζωής. Κι αυτές δε θα τις βρεις εκεί που κατοικεί ο διάβολος αλλά εκεί που υπάρχει η πραγματική μαγεία.

Αιγόκερως

Μπορεί να υπάρχουν περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις στην ερωτική σου ζωή. Όμως αντί να πιστεύεις πως οι θεοί της αγάπης παρακρατούν σκόπιμα τις βασικές πληροφορίες, προσπάθησε να δείξεις την περιέργεια που πρέπει. Τώρα μπορεί να βρίσκεσαι σε ανεξερεύνητες περιοχές αλλά αυτό σου προσφέρει μια υπέροχη ευκαιρία, να νιώσεις αισιοδοξία και ενθουσιασμό κι όχι προσοχή κι επιφύλαξη.

Υδροχόος

Θα είσαι πιο προσγειωμένη και πρακτική με τα ερωτικά σου σήμερα. Η καρδιά σου μπορεί να σε παροτρύνει να αποδεχτείς ότι ο παθιασμένος σκοπός σου χρειάζεται προσπάθειες που να συνδέονται με την πραγματικότητα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να στοχεύσεις ψηλότερα αλλά πως ο διαχωρισμός του εφικτού από την ουτοπία θα είναι χρήσιμος.

Ιχθύες

Αν κάτι φαίνεται δύσκολο στη ερωτική σου ζωή, προσπάθησε να κάνεις υπομονή. Θα σε βοηθήσει να σκεφτείς σοβαρά τις αποφάσεις που θα πάρεις. Μπορεί επίσης να είναι καιρός να αφήσεις πίσω σου ξεπερασμένες στάσεις ή προσεγγίσεις στον έρωτα και την οικειότητα. Η διαδικασία στην οποία βρίσκεσαι είναι αναμφίβολα χρήσιμη. Πρέπει όμως να καταλάβεις, πως δεν θα ολοκληρωθεί μέσα σε μια νύχτα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments