Αθλητισμός

Βλάνταν Ίβιτς ΠΑΟΚ: Επικοινώνησε με τον Ιβάν Σαββίδη

Βλάνταν Ίβιτς ΠΑΟΚ: Επικοινώνησε με τον Ιβάν Σαββίδη
Βλάνταν Ίβιτς ΠΑΟΚ: Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είχε επικοινωνία με τον Σέρβο τεχνικό.

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με τον Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε να αποχωρήσει και τη θέση του πήρε ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός τεχνικός περίμενε καιρό αυτή την ευκαιρία και τον πρώτο καιρό έδειξε να περνάει την αύρα του στην ομάδα. Αυτό συμβαίνει σχεδόν πάντα στις ομάδες που αλλάζει προπονητής, ωστόσο τα προβλήματα δεν παύουν να υπάρχουν. Κανένας τεχνικός δεν μπορεί να τα αλλάξει όλα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Τον τελευταίο καιρό η εικόνα του ΠΑΟΚ δεν είναι ικανοποιητική. Το ποτήρι που ξεχείλισε ήταν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο που ο ΠΑΟΚ έχασε το ματς και μάλιστα με αρκετά επίπονο τρόπο. Το να χάσεις ένα ματς με ανατροπή που “ψαλιδίζει” τις ελπίδες της ομάδας για τον τίτλο μπορεί να φέρει τριγμούς στον σύλλογο. Μάλιστα ο ίδιος ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει και τόνισε ότι όταν δεν θα έχει κάτι άλλο να δώσει θα φύγει μόνος του.

Μίλησε με Ίβιτς ο Σαββίδης

Όπως φαίνεται ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει σβήσει από το μυαλό του το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε νέα αλλαγή προπονητή. Άλλωστε υπάρχει μια περίπτωση τεχνικού που θα μπορούσε να απασχολήσει και έχει παρελθόν στην ομάδα. Πρόκειται φυσικά για τον Βλάνταν Ίβιτς που ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο και στη συνέχεια έφυγε για το εξωτερικό και αποκορύφωμα την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Γουότφορντ.

Σύμφωνα με το to10.gr ο Ιβάν Σαββίδης επικοινώνησε προσωπικά με τον έμπειρο τεχνικό. Το ρεπορτάζ δεν αναφέρει τι συζήτησαν οι δυο άνδρες, αλλά είναι εύκολα αντιληπτό ότι κατά πάσα πιθανότητα έγινε κουβέντα για το ενδεχόμενο συνεργασίας των δυο πλευρών. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή αυτή τη στιγμή. Ωστόσο το μέλλον του Γκαρσία θα κριθεί στα επόμενα παιχνίδια και το ματς με τον Ολυμπιακό θα παίξει μεγάλο ρόλο. Πάντως ο Ίβιτς είναι ελεύθερος από τις 20 Δεκεμβρίου και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση αν ο ΠΑΟΚ ψάξει προπονητή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments