Αθλητισμός

Δημήτρης Μελισσανίδης: Σκέφτεται να φύγει από την ΑΕΚ

Δημήτρης Μελισσανίδης: Σκέφτεται να φύγει από την ΑΕΚ
Δημήτρης Μελισσανίδης: Φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με τα όσα ακούγονται.

Αίσθηση προκαλεί σχετικό δημοσίευμα για τον Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος φαίνεται να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για παραχώρηση της ΑΕΚ στον ομογενή επιχειρηματία Φιλάρετο Καλτσίδη.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του sdna, δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με συζητήσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Φιλάρετο Καλτσίδη για τέτοιο ενδεχόμενο.

Και η συνάντηση για την οποία γίνεται λόγος με τον ανιψιό του ομογενή επιχειρηματία, ήταν τυχαία, στο πλαίσιο μιας εντελώς άσχετης περίστασης που έχει σχέση με τη φιλική σχέση του Γιώργου Μελισσανίδη μαζί του.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος σύμφωνα με τις πληροφορίες του sdna, με τον τρόπο που ερμηνεύθηκε αυτή η πληροφορία, καθώς είναι τελείως αβάσιμη κάθε σύνδεση με την Ένωση.

Αυτό που είναι σίγουρο, είναι πως σκέφτεται όλα τα ενδεχόμενα για τη συνέχειά του στην ομάδα καθώς αν δεν υπήρχε η υπόθεση του γηπέδου, για την οποία έχει κάνει τεράστιες προσπάθειες και δεν υπάρχει περίπτωση να την αφήσει στην τύχη της μέχρι να μπει η ομάδα μέσα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα είχε ήδη ανακοινώσει την απόφαση του για απεμπλοκή από την ΑΕΚ.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει, πως δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνει έτσι κι αλλιώς, αφού πρώτα διασφαλίσει πως όλα θα πάνε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα για το γήπεδο.

Τι αναφέρει το δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας;

Όπως αναφέρει η παρασκηνιακή στήλη της SportDay, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ και ο γιος του είχε συνάντηση με τον ανιψιό του Φιλάρετου Καλτσίδη, έναν εκ των πλουσιότερων αν όχι ο πλουσιότερος Έλληνας της πρώην ΕΣΣΔ. Συγκεκριμένα, η συνάντηση έγινε πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο στις 3 Ιανουαρίου.

Η συνάντησή τους είχε φυσικά ως επίκεντρο της την ΑΕΚ και το εν γένει πρότζεκτ της, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα. Μάλιστα, η SportDay προτάσσει πως συνεργάτης του Δημήτρη Μελισσανίδη το 2019 είχε πει πως «δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που δεν θα ήθελε συνεργασία ή συμμετοχή ενός ανθρώπου με τα λεφτά του Καλτσίδη». Τέλος, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως η υπόθεση μοιάζει προχωρημένη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments