Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Δέχτηκε κρούσεις για πέντε παίκτες

Ολυμπιακός μεταγραφές: Δέχτηκε κρούσεις για πέντε παίκτες
Ολυμπιακός μεταγραφές: Αρκετές ομάδες χτύπησαν την πόρτα του Ολυμπιακού για την απόκτηση ποδοσφαιριστών.

Για τουλάχιστον πέντε ποδοσφαιριστές του έχει δεχτεί βολιδοσκοπήσεις ο Ολυμπιακός τις τελευταίες εβδομάδες από ξένες ομάδες. Εκπρόσωποι ευρωπαϊκών συλλόγων έχουν ρωτήσει τους Πειραιώτες αν παραχωρούνται τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με ποιο καθεστώς και με τι ποσό ορισμένοι ποδοσφαιριστές του. Σύμφωνα με τη “Live Sport”, πρόκειται για τους Σισέ, Σεμέδο, Σα, Λιοβέρα και Κάιπερς. Οι κρούσεις δηλαδή δεν αφορούν για την ώρα τους Ελ Αραμπί και Καμαρά παρά τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες.

Σε ό,τι αφορά πάντως τον Σισέ, η Νις που είχε ενδιαφερθεί, πήρε δανεικό τον Σαλιμπά από την Άρσεναλ, ενώ προσπαθεί να κλείσει και τον Σακό από την Κρίσταλ Πάλας. Αν το πετύχει, δύσκολα θα κινηθεί και για τον παίκτη των Πειραιωτών. Σχετικά με τις βολιδοσκοπήσεις για Σεμέδο και Σα δεν έχει διαρρεύσει κάτι, για τον Λοβέρα υπάρχουν συζητήσεις με την Άντερλεχτ για εξάμηνο δανεισμό, ενώ τον Κάιπερς τον θέλουν Αζαξιό, Λάρισα αλλά και βελγικές ομάδες.

Ελ Αραμπί Γουλβς: Σενάριο για πρόταση από την αγγλική ομάδα

Ένα ακραίο σενάριο παρουσιάζουν αγγλικά ΜΜΕ όσον αφορά τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τη Γουλβς. Σύμφωνα με τους Άγγλους, η αγγλική ομάδα θέλει να τον αποκτήσει για το δεύτερο μισό της σεζόν και, μάλιστα, έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με το fosonline.gr, «κάτι τέτοιο φαντάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Πρώτον καμία ενόχληση δεν είχε ο Ολυμπιακός από τους «λύκους»», δεύτερον ούτε που το σκέφτονται στο λιμάνι να χάσουν τον Μαροκινό φορ με τον οποίο ανανέωσαν έως το 2022 τη συνεργασία τους και τρίτον ήδη η Γουλβς προχώρησε στον… επαναπατρισμό του Κουτρόνε, ο οποίος είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Φιορεντίνα».

Όλα δείχνουν ότι το σενάριο που παρουσιάζουν τα αγγλικά ΜΜΕ είναι απίθανο, αλλά είναι σίγουρο ότι τον Ελ Αραμπί θα ήθελαν να τον αποκτήσουν πολλές ομάδες. Άλλωστα, στον Ολυμπιακό έχει δείξει τα διαπιστευτήριά του. Ο 33χρονος φορ φέτος σε 19 ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχει 14 γκολ και μία ασίστ με αποτέλεσμα πολλές ομάδες να τον… γλυκοκοιτάζουν.

Βέβαια, με δεδομένο την ανανέωση του συμβολαίου του, για να φύγει ο φορ των «ερυθρόλευκων» από το λιμάνι, χρειάζεται μια… περιουσία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments