Lifestyle

Πρώην παίκτρια του Survivor περιμένει το πρώτο της παιδί

Πρώην παίκτρια του Survivor περιμένει το πρώτο της παιδί
Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Το ζευγάρι τον περασμένο Σεπτέμβριο ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου και πριν από μερικές ώρες ο σύζυγός του μοντέλου και πρώην παίκτριας του Survivor μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram το γεγονός.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, καθώς σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Αντώνη Γαλάτη.

Το ζευγάρι τον περασμένο Σεπτέμβριο ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου και πριν από μερικές ώρες ο σύζυγός του μοντέλου και πρώην παίκτριας του Survivor μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram δύο βίντεο που φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα. Παράλληλα, πριν από μερικές ημέρες η Ελισάβετ Δοβλιατίδου είχε ανεβάσει στο δικό της προφίλ μία φωτογραφία με ένα κόκκινο κολλητό φόρεμα στο οποίο διακρίνεται επίσης το σημάδι της εγκυμοσύνης της.

Δείτε το υλικό που ανέβασαν η Ελισάβετ Δοβλιατίδου και ο Αντώνης Γαλάτης στο Instagram:

Ο γάμος τους έγινε το καλοκαίρι

O γάμος έγινε στην Παλαιά Φώκαια όπου το ερωτευμένο ζευγάρι ζει το τελευταίο διάστημα. Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, ήταν πολύ εντυπωσιακή στο κατάλευκο νυφικό της, ενώ κάποιοι καλεσμένοι ανέβασαν φωτογραφίες στα Instagram. Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολύ περιορισμένο αριθμό καλεσμένων εξαιτίας του κορωνοϊου αλλά πρόλαβε τα νέα περιοριστικά μέτρα που αντί για 50 άτομα στον γάμο επιτρέπουν μόλις 20.

Δείτε τις φωτογραφίες γάμου της Ελισάβετ Δοβλιατίδου:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments