Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [08/01/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [08/01/21]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [08/01/21].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [08/01/21].

Κριός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας προσφέρει την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιον/α πολύ βαθύτερα. Σας δίνεται η αφορμή να συζητήσετε τις πεποιθήσεις σας, καθώς και τη στάση και τις προοπτικές σας για τη ζωή. Θα διαπιστώσετε ότι έχετε πολλά κοινά και αυτό θα σας ενθαρρύνει να θέλετε να συνεχίσετε και να κάνετε περισσότερα πράγματα μαζί.

Ταύρος

Δεν είναι ότι αποφεύγετε τον έρωτα ή το πάθος, απλά συχνά δεν εμπιστεύεστε τον εαυτό σας ούτε και τον/την σύντροφό σας ότι θα μπορέσετε να συνεχίσετε την σχέση σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο ξεχωριστό άτομο καλύτερα, συζητώντας μαζί του κάποια ουσιαστικά ζητήματα. Οι απαντήσεις του μπορεί να διαλύσουν τις αμφιβολίες σας.

Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει τη δυνατότητα να λάμψετε. Όχι ότι δεν λάμπετε από φυσικού σας, απλά σήμερα θα δώσετε περισσότερη προσοχή στους άλλους, ακούγοντας αυτά που έχουν να πουν και κάνοντάς τους να νιώσουν καλά. Αυτό όχι μόνο θα κάνει θαύματα στην δημοτικότητά σας αλλά θα σας εξασφαλίσει και ένα ραντεβού με κάποιον/α ξεχωριστό/ή.

 Καρκίνος

Το μυαλό σας κάνει υπερωρίες σήμερα. Το πρόβλημα είναι ότι άλλο θέλετε και άλλο νομίζετε ότι θέλετε. Μπορεί να έχετε παραπλανηθεί και να νομίζετε ότι ξέρετε πού πηγαίνει μια συγκεκριμένη σχέση. Αν αφεθείτε για λίγο και χαλαρώσετε, θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα.

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό κάνει τον/την αγαπημένο/η σας πιο αντιδραστικό/ή από ότι συνήθως. Δεν είναι ότι προσπαθεί να σας πιέσει να κάνετε πράγματα που δεν θέλετε, αλλά ότι απολαμβάνει την διαδικασία μιας παθιασμένης συζήτησης. Προσπαθήστε να μην παίρνετε τα πράγματα πού προσωπικά.

 Παρθένος

Μπορείτε να παίξετε κάθε είδους παιχνίδι και να παραπλανήσετε κάποιον/α σχετικά με τα συναισθήματά σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την τέλεια δικαιολογία. Ωστόσο, αν πραγματικά ενδιαφέρεστε για αυτό το άτομο βαθιά, θα πρέπει να είστε ειλικρινείς για την συμπεριφορά και τα κίνητρά σας.

Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να εκμεταλλευτείτε μια ευκαιρία που αφορά την σχέση σας. Είναι μια ευκαιρία να συζητήσετε, με απόλυτα λογικό και ήρεμο τρόπο, γιατί όσα αισθάνεστε ότι πάνε στραβά τον τελευταίο καιρό και τι μπορείτε να κάνετε για να τα επιλύσετε. Εάν συζητήσετε με ειλικρίνεια, θα καταφέρετε να αλλάξετε την κατάσταση.

 Σκορπιός

Μην κρύβεστε πίσω από την δουλειά σας, γιατί αυτό δεν θα σας βοηθήσει σε τίποτα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αντιμετωπίσετε κάποιον/α για τον/την οποίο/α μπορεί να έχετε μια-δυο αμφιβολίες. Αυτό μπορεί μόνο να βελτιώσει την κατάσταση και τελικά να δημιουργήσει έναν πολύ βαθύτερο και ισχυρότερο δεσμό μεταξύ σας.

Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να εύχεστε να μην είχατε σηκώσει ποτέ τα μάτια σας πάνω σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Νιώθετε ότι είναι αδύνατο να καταλάβετε τι πρεσβεύει, τι θέλει και τι χρειάζεστε εσείς από αυτή την σχέση. Αν μπορέσετε να αλλάξετε έστω και ελάχιστα την προοπτική σας, θα δείτε μια πολύ διαφορετική εικόνα.

 Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει μια αίσθηση σύγκρουσης, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, εκτός αν προσπαθείτε πάντα να το αποφύγετε. Η διαφωνία που θα προκύψει σήμερα μπορεί στην πραγματικότητα να ισχυροποιήσει την σχέση σας, αρκεί να το χειριστείτε σωστά.

Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι δυσκολεύεστε να αποφασίσετε ποια προσέγγιση πρέπει να ακολουθήσετε σχετικά με έναν/μία υποψήφιο/α ερωτικό/ή σύντροφο. Υπάρχουν δύο τρόποι αντιμετώπισης και οι δύο μπορεί να σας φαίνονται ίδιοι. Μπορείτε είτε να προσποιηθείτε ότι δεν ενδιαφέρεστε ενώ μέσα σας ελπίζετε κρυφά ότι θα σας ερωτευθεί ή μπορείτε πραγματικά να αδιαφορήσετε και να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει.

Ιχθύες

Εξασκήστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και δοκιμάστε να βρείτε μερικά πρωτότυπα θέματα συζήτησης. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει όλα τα είδη συζήτησης ως τρόπο εμβάθυνσης των δεσμών σας με άλλους, και ειδικά με ένα συγκεκριμένο άτομο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments