Αθλητισμός

Βαθμολογία Super League: Έτσι διαμορφώθηκε μετά τον αγώνα του Σαββάτου 9 Ιανουαρίου

Βαθμολογία Super League: Έτσι διαμορφώθηκε μετά τον αγώνα του Σαββάτου 9 Ιανουαρίου
Βαθμολογία Super League: Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν την αυλαία στο μοναδικό παιχνίδι του Σαββάτου και κοντραρίστηκαν με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στις 19:30.

Ένα μόνο ήταν το ματς (Παναιτωλικός Ολυμπιακός) που πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 9 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League, με τη δράση στα γήπεδα να συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό το τριήμερο 9, 10 και 11 Ιανουαρίου, αν και το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει κάποιο ντέρμπι.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν την αυλαία στο μοναδικό παιχνίδι του Σαββάτου και κοντραρίστηκαν με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στις 19:30. «Κίτρινοι» και «κιτρινόμαυροι» είναι αυτοί που θα ρίξουν την αυλαία: Ο μεν Άρης αντιμετωπίζει στους «Ζωσιμάδες» (11 Ιανουαρίου στις 17:15) τον ΠΑΣ Γιάννινα, η δε ΑΕΚ φιλοξενείται από την ουραγό Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» (11 Ιανουαρίου στις 19:30).

Ενδιάμεσα, ΠΑΟΚ και Βόλος θα επιδιώξουν στην Τούμπα (10 Ιανουαρίου στις 15:00) να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά τις ήττες από Ατρόμητος και Άρη, αντίστοιχα. Το ίδιο ακριβώς ισχύει για τους Απόλλωνα Σμύρνης και Αστέρα Τρίπολης που τίθενται αντιμέτωποι στη Ριζούπολη (10 Ιανουαρίου στις 17:15).

Την ίδια μέρα και ώρα, στη μάχη της εξάδας, ο Ατρόμητος περιμένει τον ΟΦΗ στο Περιστέρι ενώ λίγο αργότερα στη Λεωφόρο (10 Ιανουαρίου στις 19:30) ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του καθώς υποδέχεται την προτελευταία ΑΕΛ.

Παναιτωλικός Ολυμπιακός: 1-2

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα της Super League με το πόδι στο… γκάζι. Τρία μόλις, 24ωρα μετά το εμφατικό πέρασμά του από την Τρίπολη (4-0 τον Αστέρα), οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν εκτός έδρας κι επί του Παναιτωλικού με 2-1 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής σημειώνοντας την τέταρτη σερί νίκητους κι αποσπάστηκαν ξανά στο +9 από τον δεύτερο Άρη και στο +13 από τον τρίτο ΠΑΟΚ. Ο Φορτούνης στο 4ο λεπτό κι ο Ελ Αραμπί στο 65ο λεπτό τα γκολ των Πειραιωτών, ισοφάρισε προσωρινά στο 48ο λεπτό με πολύ ωραίο τέρμα ο Ταχάρ.

Ακολουθεί η κατάταξη μετά το ματς του Σαββάτου:

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 9 Ιανουαρίου

  • 19:30 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – Ολυμπιακός (ολοκληρώθηκε)

Κυριακή 10 Ιανουαρίου

  • 15:00 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – ΝΠΣ Βόλος
  • 17:15 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης
  • 17:15 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – ΟΦΗ
  • 19:30 «Απόστολος Νικολαϊδης», Παναθηναϊκός – ΑΕΛ

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου

  • 17:15 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης
  • 19:30 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – ΑΕΚ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments