Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Συζητήσεις με Χολέμπα, Βαλμπουενά και Σουντανί

Ολυμπιακός: Συζητήσεις με Χολέμπα, Βαλμπουενά και Σουντανί
Ολυμπιακός: Προς ανανέωση των συμβολαίων του Χολέμπα και Βαλμπουενά κινείται ο Πειραιάς. Αμφίβολο το μέλλον του Σουντανί.

Τα συμβόλαια των τριών παικτών λήγουν και ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τον μέλλον των ποδοσφαιριστών του. Σύμφωνα με το «ΦΩΣ», προτεραιότητα για τους «ερυθρόλευκους» έχει προφανώς η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας είναι να κλείσουν και την υπόθεση του Βαλμπουενά, για τον οποίο η διάθεση είναι ιδιαίτερα θετική για παραμονή.

Όσον αφορά τον Χολέμπας, σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα έχει γίνει πλέον βασικός και αναντικαταστάτος και με την εικόνα που παρουσιάζει όπως όλα δείχνουν θα μείνει για ακόμα μία χρονιά στον Πειραιά, ωστόσο το θέμα του θα συζητηθεί όταν φτάσει η ώρα.

Σ΄ ότι έχει να κάνει με τον Σουντανί, στην Αλγερία εκτιμούν πως είναι απίθανο να μείνει στον Ολυμπιακό, ωστόσο είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ειπωθεί οτιδήποτε, κάτι οποίο φυσικά θα εξαρτηθεί και από την εικόνα που θα παρουσιάσει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τι συμβαίνει με τον Ισλάμ Σλιμανί

Για τον Ισλάμ Σλιμανί και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού γράφουν γαλλικά και αγγλικά Μέσα. Ο 32χρονος επιθετικός ανήκει στη Λέστερ, αλλά έχει αγωνιστεί μόλις μία φορά στην Premier League με τη φανέλα της φέτος. Την ίδια ώρα έχει αγωνιστεί άλλες δύο φορές στην Premier League 2, κάτι που δείχνει ότι δεν είναι σχεδόν καθόλου στα πλάνα της αγγλικής ομάδας.

Στην περίπτωση του Σλιμανί αναφέρεται η Live Sport. Η καθημερινή αθλητική εφημερίδα γράφει: «Σε Γαλλία και Αγγλία εξακολουθούν να εμπλέκουν τον Σλιμανί με τον Ολυμπιακό, παρόλο που ο Αλγερινός επιθετικός της Λέστερ φέρεται να έχει δεχτεί κρούσεις από τις Λιόν, Μαρσέιγ και Σεντ Ετιέν».

Ο Σλιμανί είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής, θα μπορούσε να βοηθήσει όλες τις ομάδες αν προσαρμοζόταν στο περιβάλλον τους, αλλά μάλλον αυτά τα σενάρια για τον Ολυμπιακό είναι τραβηγμένα. Ειδικά, από την στιγμή που ο Αλγερινός φορ έχει ξεκινήσει συζητήσεις με άλλες ομάδες.

Ο Σλιμανί έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Λέστερ, Νιούκαστλ, Φενέρμπαχτσε και Μονακό. Η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, σύμφωνα με το Transfermarkt, φτάνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments