Αθλητισμός

Ομάρ Ελ Καντουρί: Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να είναι βασική επιλογή παρά τις σειρήνες

Ομάρ Ελ Καντουρί: Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να είναι βασική επιλογή παρά τις σειρήνες
Ομάρ Ελ Καντουρί: Η Τούμπα τον θέλει και εδώ και καιρό οι συζητήσεις συνεχίζονται για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Τα ιταλικά δημοσιεύματα που μιλάνε για ενδιαφέρον της Τουρκίας δεν ανησυχούν τους ασπρόμαυρους.

Ιταλικά δημοσιεύματα θέλουν τον Ελ Καντουρί να αφήνει την Τούμπα και να προσεγγίζει την τουρκική Ρίζεσπορ. Ωστόσο, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν δίνουν τόση βαρύτητα σε αυτά γιατί εδώ και καιρό βρίσκονται σε συζητήσεις για να ανανεώσει ο παίκτης. Ο ίδιος ο Ελ Καντουρί εξάλλου έχει δηλώσει δημόσια ότι βασική του προτεραιότητα είναι και παραμένει ο ΠΑΟΚ.

Και ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δήλωση του Όλαφ Ρέμπε, θέλει να τον κρατήσει στην Τούμπα και οι δύο πλευρές συζητούν για να βρουν συμφωνία και στο οικονομικό.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, όπως αναφέρει το sport24.gr, ο Μαροκινός μέσος δεν δείχνει και ιδιαίτερη διάθεση να αγωνιστεί στο τουρκικό πρωτάθλημα. Μια πρόταση από την Ιταλία θα μπορούσε να τον βάλει σε δεύτερες σκέψεις ωστόσο φαίνεται για την ώρα δεν έχει κάποια στα χέρια του. Πρόσφατα και ο εκπρόσωπος του Καντουρί είχε παραδεχθεί δημόσια ότι ο πελάτης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ τονίζοντας ωστόσο ότι οι ικανότητες του Μαροκινού έχουν εκτιμηθεί ιδιαίτερα από αρκετές ομάδες.

Άντερσον Εσίτι: Οι Τούρκοι δύσκολα θα κινηθούν για τον έμπειρο χαφ του ΠΑΟΚ.

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, η Γαλατασαράι αφήνει πίσω της την περίπτωση του Άντερσον Εσίτι του ΠΑΟΚ, και κινείται για την απόκτηση του Ζαν Μικέλ Σερί που αγωνίζεται στην Αγγλία με την φανέλα της Φούλαμ. Σύμφωνα με το metrosport.gr, η Γαλατασαράι φάνηκε πως ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Άντερσον Εσίτι, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Πάμπλο Γκαρσία, και ψάνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Η περίπτωση του Εσίτι προέκυψε από το γεγονός πως ο Ετέμπο, δεν ενθουσιάσε με τις εμφανίσεις του τους ιθύνοντες της «Τσιμ Μπομ», γι΄αυτό οι Τούρκοι ψάχνουν τρόπο για να λύσουν το συμβόλαιο του, ώστε να κινηθούν για την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή.

Και αυτός ο παίκτης φαίνεται πως βρέθηκε στο πρόσωπο του Ζαν Μικέλ Σερί, ο οποίος αγωνίζεται στην Αγγλία με την φανέλα της Φούλαμ. Πιο συγκεκριμένα, η Γαλατασαράι, ενδιαφέρεται για την απόκτηση του κεντρικού μέσου αλλά και διεθνή με την Ακτή Ελεφαντοστού, αλλά μόνο με την μορφή δανεισμού. Οι Άγγλοι, δεν βλέπουν με… «κακό μάτι» την προοπτική αυτή, ζητώντας μάλιστα ένα ποσό που αγγίζει της 500.000 ευρώ. Ο Σερί από την πλευρά του, ειναι θετικός στην μετακόμιση του στην Τουρκία και την επανένωση του με τον Φατίχ Τερίμ, τονίζοντας μάλιστα στους Τούρκους πως σε περίπτωση που τα βρουν οι δύο πλευρές δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τις απολαβές του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments