Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Τι τρέχει με τον Τόνι Ρομπέρ

ΠΑΟΚ: Τι τρέχει με τον Τόνι Ρομπέρ
ΠΑΟΚ: Γαλλικά δημοσιεύματα τον θέλανε στην Κ19 του «Δικέφαλου». Ωστόσο ο Τόνι Ρομπέρ γυρνάει πίσω στην Γαλλία.

Το όνομα του Τόνι Ρομπέρ ακούστηκε για τον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα για την Κ19. Γαλλικά δημοσιεύματα ήθελαν τον 17χρονο να έχει έρθει στην Θεσσαλονίκη και τον «Δικέφαλο» να έχει έρθει σε συμφωνία με την Σεντ Πριστ για την απόκτησή του.

Ωστόσο σύμφωνα με το SDNA, ο αριστερός μπακ όντως δοκιμάστηκε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ «που είχαν ανοιχτές τις κεραίες τους για την ενίσχυση και στελέχωση των ακαδημιών τους, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Μάλιστα, ο 17χρονος επέστρεψε ήδη στην πατρίδα του και όπως είναι φυσικό η σημερινή αναφορά των Γάλλων προκάλεσε την έκπληξη των «ασπρόμαυρων» για μια υπόθεση που ήδη έχει κλείσει».

Η «περίεργη» επιλογή για το περιβραχιόνιο στο ματς με τους Θεσσαλούς

Σε άλλα νέα της ομάδας, μια παράξενη επιλογή έκαναν στον ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον ΝΠΣ Βόλο, στο δεύτερο ημίχρονο της νίκης του «Δικέφαλου» με 3-1. Ως αρχηγός ξεκίνησε ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, όμως στο δεύτερο ημίχρονο το περιβραχιόνιο βρέθηκε στην κατοχή του Αντελίνο Βιερίνια χωρίς να αντικατασταθεί ο Ισπανός αμυντικός.

Μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί κάποια εξήγηση για το συγκεκριμένο περιστατικό, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι κάτι που δεν απαγορεύεται να συμβεί κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Συνήθως, όμως, κάτι τέτοιο συμβαίνει όταν ο πρώτος αρχηγός ή ο πιο πάνω ποδοσφαιριστής στην ιεραρχία της ομάδας περνάει στον αγώνα ως αλλαγή.

Ο Κρέσπο στην αρχή του αγώνα με τον Βόλο στην καθιερωμένη φωτογραφία των αρχηγών με τους διαιτητές

Εν τω μεταξύ, στον ΠΑΟΚ… τρίβουν τα χέρια τους για το ξεκίνημα του Μίχαελ Κρμέντσικ στο ματς με τον Βόλο αφού ο νέος στράικερ της ομάδας σκόραρε ήδη το πρώτο του γκολ και μπαίνει με τον καλύτερο τρόπο στο ρόστερ της ομάδας.

Ο παλιός άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για τον νέο παίκτη του «Δικέφαλου» στον ραδιοσταθμό Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

«Αυτό που είδαμε από τον Τσέχο, είναι ότι στο ματς με τον Βόλο έδειξε την ταυτότητα του. Ο ΠΑΟΚ τέτοιους παίκτες χρειάζεται, όπως και ο Ουάρντα. Έδειξε πως είναι ένας δυνατός σέντερ φορ με καλή τεχνική κατάρτιση. Μέσα σε 25 λεπτά έδειξε καλά χαρακτηριστικά και αυτό είναι πολύ καλό για την ομάδα.

Ο προπονητής πρέπει να έχει πολλά χαρτιά στην τράπουλα του. Αν δεν ήταν ο Κρμέντσικ δεν θα υπήρχε αντικαταστάτης σε περίπτωση τραυματισμού του Σφιντέρσκι γιατί ο Τσόλακ έδειξε πως δεν μπορεί να παίξει στον ΠΑΟΚ. Ο Γκαρσία έχει 2 σέντερ φορ ισάξιους ωστόσο πρέπει να περιμένουμε λίγο και τον Τσόλακ ακόμη.

Ο Κρμέντσικ είναι πιο δυνατός και πιο κλασικός σέντερ φορ. Ο Σφιντέρσκι σε κλειστές άμυνες έχει προβλήματα ωστόσο είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 7 γκολ. Θα μπορούσαν να παίξουν και μαζί σε ένα σύστημα 4-4-2. Σίγουρα ο Σβιντέρσκι τώρα έχει προτεραιότητα, ξέρει την ομάδα και πως να ανταγωνιστεί κόντρα στον . Το να έχει όμως και τον Τσέχο από πίσω είναι πολυτέλεια». 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments