Lifestyle

Survivor spoiler 11/1: Αυτοί είναι οι νικητές της πρώτης μάχης για την ασυλία

Survivor spoiler 11/1: Αυτοί είναι οι νικητές της πρώτης μάχης για την ασυλία
Survivor spoiler 11/1: Αγώνισμα ασυλίας σήμερα για Διάσημους και Μαχητές με τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση να γίνεται γνωστός.

Βγήκαν οι πρώτες διαρροές για τον σημερινό πρώτο αγώνα ασυλίας στο Survivor αλλά και το ποιος είναι ο πρώτος προτεινόμενος. Σοκαριστικό θα είναι το σημερινό 11/1 επεισόδιο του Survivor, όπως φαίνεται τουλάχιστον από το trailer που μόλις κυκλοφόρησε.

Η Κάτια Ταραμπάνκο η οποία θα αγωνιστεί ξανά μετά την χθεσινή της αδιαθεσία φαίνεται πως δίνει για ακόμα μια φορά το 100% του εαυτού της στον στίβο. Παρόλα αυτά και πάλι οι Μαχητές θα είναι αυτοί που θα κερδίσουν και οι Διάσημοι θα αναγκαστούν να προτείνουν έναν συμπαίκτη τους για αποχώρηση. Από την πρώτη στιγμή σας είχαμε ενημερώσει ότι τα πράγματα με το 24χρονο μοντέλο είναι σοβαρά. Κάτι που επιβεβαιώνει το τρέιλερ, μιας και βλέπουμε την Κάτια να καταρρέει μετά το αγώνισμα και τον Γιώργο Λιανό να καλεί τους γιατρούς εσπευσμένα.

O πρώτος αγώνας ασυλίας –  Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Ο στίβος μάχης είναι γνωστός αφού τον έχουμε δει σ’ όλους τους κύκλους του Survivor! Πρόκειται για παιχνίδι δύναμης με τους πιο… δυνατούς να υπερισχύουν! Δεν απαιτείτε ούτε ταχύτητα, ούτε στόχος! Παρά μόνο δύναμη και να ρίξεις τον αντίπαλο κουβά με το νερό! Μόνο από τα πλάνα που θα δείτε παρακάτω μπορείτε να καταλάβετε και ποιο αγώνισμα μιλάμε!

Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Ποιος κερδίζει τώρα; Σίγουρα είναι ένα αγώνισμα κομμένο και ραμμένο για τους Μαχητές, αφού ως πιο νέα (ηλικιακά) ομάδα έχει περισσότερες δυνάμεις! Ωστόσο ακόμα δεν γνωρίζουμε σίγουρα ποιος κερδίζει καθώς παρότι οι Μαχητές είναι ξεκάθαρο φαβορί, πιστεύουμε πως επειδή η κατάσταση και το κλίμα είναι στην ομάδα τραγικό ίσως αρχίσουν να χάνουν επίτηδες κάποιες ασυλίες για να διώξουν με στρατηγική άτομα που δεν είναι αρεστά στην υπόλοιπη ομάδα! Ωστόσο οι αρχικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως νικητές και σήμερα είναι οι Μαχητές! Επομένως πάμε να δούμε ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση με βάση το γεγονός πως κερδίζουν οι Μαχητές!

Αυτή την φορά στην λίστα της αποχώρησης βρίσκεται και η Ανθή Σαλαγκούδη, αφού δεν έχει ασυλία και δεν βρίσκουμε τον λόγο να μην είναι υποψήφια. Παρόλα αυτά εφόσον γίνει έκπληξη Τριαντάφυλλος και Κοψιδάς είναι δύο πιθανότητες με βάση πως ψήφισε η ομάδα στα προηγούμενα Συμβούλια. Ωστόσο Σαλακούδη δύσκολα την γλιτώνει απόψε. Εφόσον χάσουν οι Μαχητές, που δεν αναφέρουν κάτι τέτοιο οι πηγές, Σοφία Μαργαρίτη, Νίκος Μπάρτζης και Κώστας Παπαδόπουλος είναι οι τρεις επικρατέστεροι για υποψήφιοι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments