Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Μεγαλώνει το ενδιαφέρον για Κωνσταντόπουλο

Ολυμπιακός: Μεγαλώνει το ενδιαφέρον για Κωνσταντόπουλο
Ολυμπιακός: Η επίδοσή του στο ματς με τον Παναιτωλικό έχει στρέψει την προσοχή των «ερυθρόλευκων» πάνω του.

Το όνομα του νεαρού παίκτη του Παναιτωλικού ακούγεται τις τελευταίες μέρες έντονα στο Λιμάνι, ενώ πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τους «ερυθρόλευκους» να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περίπτωση του Απόστολου Κωνσταντόπουλου. Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός συνηθίζει να σκανάρει την εγχώρια αγορά για νέα ταλέντα και στην μεταγραφική περίοδο που διανύουμε εκτός από το όνομα το παίκτη του Παναιτωλικού ακούστηκε και το όνομα του Δημήτρη Πινακά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΦΩΣ, η εμφάνιση του Κωνσταντόπουλου στο ματς με τον Ολυμπιακό έχει εντυπωσιάσει τους ανθρώπους του Πειραιά. Όπως γράφει χαρακτηριστικά: «Μπορεί να είχε προβλήματα στην αντιμετώπιση του Βαλμπουενά καθώς δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην ασίστ του Γάλλου προς τον Ελ Αραμπί, ενώ τον «έχασε» και στην τελευταία φάση (όταν και θα έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη για το φάουλ σε βάρος του), όμως ο Απόστολος Κωνσταντόπουλος ήταν από τους κορυφαίους του Παναιτωλικού στο πρόσφατο ματς με τον Ολυμπιακό. Και σαφέστατα ήταν κάτι που έκανε τους Πειραιώτες να παρακολουθούν με ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον την πρόοδο του νεαρού στόπερ.

Κι άλλες πληροφορίες για το ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων»

Στο ίδιο κλίμα και οι πληροφορίες που έρχονται από τον ρεπόρτερ του Ολυμπιακού Κώστα Νικολακόπουλο. Σύμφωνα με τον ίδιο οι άνθρωποι της ομάδας παρακολουθούν τον αμυντικό του Παναιτωλικού από την αρχή της σεζόν και έχουν εντυπωσιαστεί από την εξέλιξή του.

Ο δημοσιογράφος μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σχολίασε ακόμα πως ο Ολυμπιακός προχωρά στις διαδικασίες για την απόκτηση του Δημήτρη Πινακά. Έτσι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φαίνεται πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επενδύσουν σε νέα εγχώρια ταλέντα για να ενισχύσουν την ομάδα. svg%3E

Το who is who του Απόστολου Κωνσταντόπουλου

Είναι γεννημένος στις 2 Αυγούστου 2002 και φέρει ένα βαρύ όνομα. Πρόκειται για τον γιο του Κώστα Κωνσταντόπουλου, ο οποίος είναι ρέκορντμαν συμμετοχών (421) με τη φανέλα του Παναιτωλικού. Τελείωσε την καριέρα του το 2007 και πέρασε στην ιστορία του κλαμπ ως ο μοναδικός ποδοσφαιριστής όλων των εποχών που ξεπέρασε τις 400 συμμετοχές. Είναι επίσης ο μοναδικός που αγωνίστηκε 18 χρόνια στην ομάδα, φορώντας τη φανέλα με τον Τίτορμο στο στήθος σε 421 επίσημους αγώνες.

Η επαγγελματική πορεία

Σύμφωνα με πληροφορίες από το SDNA ο 18χρονος αμυντικός υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο (διάρκειας έως το 2024) με τα «καναρίνια» το περασμένο καλοκαίρι, στο πλαίσιο των γενικότερων…προαγωγών νεαρών παικτών οι οποίοι προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας.

Στον Παναιτωλικό δίνουν μεγάλο βάρος τα δύο τελευταία χρόνια στην ανάδειξη δικών τους παιδιών που έχουν εκπαιδευτεί στα τμήματα υποδομής.

Ο Κωνσταντόπουλος είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες. Τον Οκτώβριο (8/10) αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την Εθνική Ελπίδων κόντρα στη Λιθουανία. Έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του Παναιτωλικού τον περασμένο Ιούλιο στην αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο. Μάλιστα με δικό του γκολ οι Αγρινιώτες πήραν το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) που ήταν πολύτιμος στο κυνήγι της παραμονής στη Super League.

O Κωνσταντόπουλος συνδέθηκε για πρώτη φορά με τα δίχτυα σε ηλικία 17 ετών, 11 μηνών και 4 ημερών και αυτομάτως έγινε ο μικρότερες σκόρερ στην ιστορία του Παναιτωλικού στη «μεγάλη» – κατηγορία.

Οι αναφορές από Ιταλία

Τον περασμένο Αύγουστο το όνομά του…κυκλοφόρησε στην Ιταλία. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα tuttomercato τον ανέδειξε ως το «ταλέντο της ημέρας» σημειώνοντας: «Συγκεντρώνει την καθολική αναγνώριση για την ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι και για τα βασικά στο κομμάτι της τεχνικής. Κεντρικός αμυντικός ικανός να φτιάχνει παιχνίδι χωρίς προβλήματα, αλλά και ικανός να ‘βρίσκει’ τους συμπαίκτες του με μακρινές μπαλιές».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments