Ειδήσεις

Ρούμπεν Σεμέδο Πόρτο: Επιμένουν οι Πορτογάλοι

Ρούμπεν Σεμέδο Πόρτο: Επιμένουν οι Πορτογάλοι
Ρούμπεν Σεμέδο Πόρτο: Οι Πορτογάλοι με δημοσιεύματα τους συνδέουν ξανά τον παίκτη του Ολυμπιακού με τους "δράκους".

Το περασμένο καλοκαίρι το όνομα του Ρούμπεν Σεμέδο “έπαιξε” αρκετά έντονα στα ρεπορτάζ. Ο υψηλόσωμος στόπερ μετά από μια καλή σεζόν στον Ολυμπιακός μπήκε στη λίστα πολλών Ευρωπαϊκών ομάδων. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Σεμέδο είναι ένας παίκτης με μεγάλη ποιότητα που αν δεν αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα εκτός γηπέδου, θα ήταν ακόμα σε κορυφαίο πρωτάθλημα. Μάλιστα το καλοκαίρι υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από την πατρίδα του.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα το όνομα του έπαιξε στο ρεπορτάζ της Μπενφίκα. Μάλιστα οι αετοί έκαναν πρόταση, αλλά ήταν αρκετά μικρή για τα δεδομένα που είχε θέσει ο Ολυμπιακός. Τελικά ο Πορτογάλος στόπερ όχι μόνο έμεινε στον Πειραιά, στη συνέχεια υπέγραψε και νέο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές. Αυτό δεν εμπόδισε τους Πορτογάλους να εξακολουθούν να τον παρακολουθούν και να εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτησή του.

Γράφουν για Πόρτο και Σεμέδο

Οι «δράκοι» βρίσκονται σε αναζήτησή στόπερ και ο Πορτογάλος άσος του Ολυμπιακού έχει έρθει στο προσκήνιο. Μάλιστα, ο πορτογαλικός Τύπος επιμένει ότι έχει υπάρξει «ενόχληση» προς τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά, ότι έχει υπάρξει επαφή ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον Σεμέδο. Επιπλέον, υπάρχει ακόμα μία παράμετρος που κάνει τα παραπάνω σενάρια να μην έχουν υπόσταση.

Πρόκειται για το θέμα του Ρέαμπτσιουκ και την προσπάθεια της Πόρτο να χαλάσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Επομένως θα ήταν δύσκολο για τις δύο ομάδες να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μετά τα όσα προηγήθηκαν πριν μερικές μέρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments