Lifestyle

Σπύρος Παπαδόπουλος: Έξαλλη μαζί του αγαπημένη τραγουδίστρια – Δεν πάω στην εκπομπή του

Σπύρος Παπαδόπουλος: Έξαλλη μαζί του αγαπημένη τραγουδίστρια – Δεν πάω στην εκπομπή του
Σπύρος Παπαδόπουλος: Η γνωστή τραγουδίστρια «φωτογράφισε» σε ανάρτησή της την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Τα «πυρά» από τη γνωστή και αγαπημένη τραγουδίστρια Μαντώ δέχτηκαν σήμερα ο ΣΚΑΪ και ο Σπύρος Παπαδόπουλος, παρουσιαστής της εκπομπής στην «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Έστω κι αν η διάσημη ερμηνεύτρια δεν αναφέρθηκε ονομαστικά στο κανάλι και τον παρουσιαστή της διάσημης εκπομπής…

Τι συνέβη; Σε ανάρτησή της η Μαντώ αποκάλυψε στους φίλους και followers της στο διαδίκτυο ότι αρνήθηκε να δώσει το «παρών» στο γύρισμα της εκπομπής στην οποία «κάθονται όλοι στη σειρά στο μακρύ τραπέζι» στο οποίο την κάλεσαν, αλλά αρνήθηκαν να την πληρώσουν.

Η ίδια δεν κατονόμασε τη γνωστή εκπομπή, είναι όμως δεδομένο ότι αναφέρεται στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» του Σπύρου Παπαδόπουλου, στο οποίο σύντομα θα παρακουθήσουμε μουσικό αφιέρωμα στις δεκαετίες του ’80 – ’90.

Σύμφωνα με όσα έγραψε η Μαντώ, υπάρχει απόφαση του Σωματείου Ελλήνων Τραγουδιστών, οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε μουσικές εκπομπές πρέπει να αμείβονται, ωστόσο κανείς από τους συναδέλφους της δεν διεκδικεί την αμοιβή του.

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Παρ’ όλη την απόφαση του σωματείου Ελλήνων τραγουδιστών να αμειβόμαστε για την συμμετοχή μας σε μουσικές εκπομπές, δεν τηρείται αυτό ούτε από τα τηλεοπτικά κανάλια, ούτε δυστυχώς από τους συναδέλφους! Όχι λοιπόν, δεν θα με δείτε στην γνωστή τηλεοπτική εκπομπή που θα κάνει αφιέρωμα στα ’80s ’90s και κάθονται όλοι στη σειρά στο μακρύ τραπέζι, γιατί δεν δέχτηκαν να με πληρώσουν. Ουτε καν μια συμβολική αμοιβή. Ας πάνε λοιπον οι υπόλοιποι συνάδελφοι. Πάντοτε θα υπάρχουν άτομα προς εκμετάλλευση. Μόνο που έτσι δεν θα γίνει ποτέ καμία αλλαγή», έγραψε η ίδια φανερά οργισμένη για την επιλογή της εκπομπής.

Μερικά λόγια για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Ο αγαπητός παρουσιαστής και ηθοποιός έχει γεννηθεί στις 9 Μαρτίου του 1955 στον Πειραιά. Ανάμεσα σε άλλα, έχει παρουσιάσει τα: «Στην υγειά μας» (το κάνει μέχρι και σήμερα στον ΣΚΑΪ), «Χρυσή κάρτα» (ΝΕΤ, 1992-1993), «Κόντρα πλακέ» (MEGA, 1996-1999), «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» (MEGA, 1999-2002), (ΝΕΤ, 2002-2004) και «Τοις μετρητοίς» (ΝΕΤ, 2005-2007).

Θρυλικός είναι ο ρόλος του στους «Απαράδεκτους» που άφησαν εποχή, ενώ τώρα παίζει στη σειρά «Έτερος Εγώ» που έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments