Οικονομία

Gia giamas: Το μυστικό είναι στη συνταγή για τους διάσημους ελληνικούς χυμούς

Gia giamas: Το μυστικό είναι στη συνταγή για τους διάσημους ελληνικούς χυμούς
Gia giamas: Τώρα υπάρχουν ελληνικοί χυμοί, ακριβώς όπως τους έφτιαχνε η γιαγιά.

Τα προϊόντα «gia…giamas» είναι ελληνικοί χυμοί φρούτων και αναψυκτικά, τα οποία είναι χειροποίητα, και παρασκευάζονται από 100% ελληνικά και φρέσκα φρούτα. Μάλιστα, φτιάχνονται με τη μυστική συνταγή της γιαγιάς Μαρίκας και είναι ελληνικοί χυμοί από πραγματικά φρούτα, χωρίς γλουτένη, τεχνικά συντηρητικά, γλυκαντικά και χρωστικές ουσίες.

Οι ελληνικοί χυμοί φρούτων «gia…giamas» έρχονται στις υπέροχες γεύσεις λεμόνι, ροδάκινο, μανταρίνι και ρόδι με πράσινο μήλο και φράουλα με λεμόνι. Όπως αναφέρεται, είναι ιδανικά για όλους τους λάτρεις του ευ ζην και του υγιεινού τρόπου ζωής, με άρωμα οικογένειας και παράδοσης.

Πώς δημιουργήθηκαν τα προϊόντα;

Όλα ξεκίνησαν όταν «ήμαστε παιδιά και η γιαγιά Μαρίκα μας ετοίμαζε κάθε καλοκαίρι δροσιστική, σπιτική λεμονάδα. Αυτό μας θύμισε τα ανέμελα παιδικά μας χρόνια, που ανυπομονούσαμε να απολαύσουμε κρύα λεμονάδα με παγάκια στο μπαλκόνι».

Όπως μαρτυρά και το όνομα, «δημιουργήσαμε αυτά τα προϊόντα με μεράκι, πατώντας πάνω στις μοναδικές σπιτικές συνταγές της γιαγιάς μας». Η γιαγιά Μαρίκα χάρισε όχι μόνο το όνομα και τις συνταγές της, αλλά και την ευκαιρία να συσχετίσουμε την ευχή όλων των Ελλήνων «Γεια μας», με τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Αυτό που κάνει ξεχωριστά τα προϊόντα «gia…giamas» είναι η ικανοποίηση τόσο των πελατών, όσο και των επαγγελματιών με τους οποίους συνεργάζονται. Για αυτό και «προσφέρουμε τα προϊόντα μας, πάντα σε συνδυασμό με την κατάλληλη εκπαίδευση και κατάρτιση». Στόχος είναι να ικανοποιηθεί απόλυτα κάθε γευστική ανάγκη. Για αυτό και «καινοτομούμε διαρκώς, καλύπτοντας όλες τις επιθυμίες σας και κάνοντάς σας να χαμογελάτε».

Μάλιστα, το 2018 οι καρποί των προσπαθειών τους απέδωσαν, γεμίζοντάς περηφάνεια τον καθένα, αφού η λεμονάδα «gia…giamas» βραβεύτηκε με δύο Χρυσά Αστέρια από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (ITQI), στις Βρυξέλλες. «Αυτή η διάκριση, μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι».

Τι είδους προϊόντα και γεύσεις υπάρχουν;

Τα προϊόντα είναι χειροποίητοι παραδοσιακοί χυμοί ή αναψυκτικά, τα οποία παρασκευάζονται με την καθοδήγηση ενδείξεων δοσολογίας στο παραδοσιακό βαζάκι – ποτήρι το οποίο διατίθεται στους συνεργάτες – πελάτες, στο οποίο και σερβίρεται.

Οι γεύσεις ποικίλουν ανάλογα με την εποχή και τη σοδειά των φρούτων και είναι από λεμόνι, ροδάκινο, μανταρίνι ενώ υπάρχει και ο συνδυασμός ρόδι με πράσινο μήλο. «Οι γεύσεις που έχουμε στη διάθεσή μας για χειμώνα και καλοκαίρι είναι το λεμόνι και το ροδάκινο και πάντα κάθε χειμώνα ή καλοκαίρι εντάσσουμε την τρίτη γεύση μας η οποία είναι μανταρίνι για το χειμώνα και ρόδι μήλο για το καλοκαίρι».

Κάθε χρόνο διεξάγεται εξάλλου, έρευνα αγοράς σε όλη την Ελλάδα για τη γνώμη του καταναλωτή και κατόπιν συλλογής γευστικών απόψεων γίνεται η διαλογή της τρίτης γεύσης. Πάντως, για τον χειμώνα 2017 με 2018 η επιθυμία του καταναλωτή ήταν για δεύτερη χρόνια το μανταρίνι από ποικιλία Κλημεντίνης το οποίο κερδίζει πάντα τις γευστικές εντυπώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments