Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: Το σχόλιο για τη συνάντησή της με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Κατερίνα Καινούργιου: Το σχόλιο για τη συνάντησή της με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι
Κατερίνα Καινούργιου: «Τη βλέπω ημίγυμνη, μίνι, όλα έξω και παθαίνω εμβολή», σχολίασε η γνωστή παρουσιάστρια.

Η Κατερίνα Καινούργιου θυμήθηκε μια συνάντησή της με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο «Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω» στο Epsilon και το ανέφερε στην πρωινή εκπομπή της στο ΟPEN «Ευτυχείτε».

«Κι εγώ θα δείξω λίγο το στήθος μου, μπορεί να ντυθώ  λίγο πιο σέξι. Τη βλέπω ημίγυμνη, μίνι, όλα έξω. Παθαίνω εμβολή. Τι είναι αυτό; Θα βγει έτσι σε πρωινή εκπομπή; Και της λέω: Ελίζαμπεθ, τι συμβαίνει; Και με ρώτησε τι έχει», ανέφερε αρχικά.

Η Κατερίνα Καινούργιου βέβαια, τόνισε πως είναι επαγγελματίας και θυμήθηκε ότι σε μια από τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις, η Ελίζαμπεθ την είχε πετύχει με την κάμερα του Mykonos TV στα σοκάκια του νησιού με τον σύντροφό της και της  ζήτησε να μην την τραβήξει πλάνα, πράγμα που σεβάστηκε.

Στη συνέχεια, στο «Ευτυχείτε» θυμήθηκαν και την εμφάνισή της στο φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ που είχε γίνει στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο όπου είχε κάνει σουτάκια με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο φορώντας τακούνια…!

Ακολουθεί το βίντεο με το φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:

Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η νέα παίκτρια των Διάσημων

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είναι η νέα παίκτρια των Διάσημων, της οποίας η είσοδος ήταν αρχικά προγραμματισμένη να γίνει μαζί με την Ανθή Σαλαγκούδη και την Ασημίνα Ιγγλέζου, αλλά καθυστέρησε για τεχνικούς λόγους που είχαν να κάνουν με την παραγωγή.

Η «Γαζέλα της Μυκόνου», όπως την αποκαλούν, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα. Στις αναρτήσεις της στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram όλο χαμογελάει και φαίνεται πως είναι ένα κορίτσι γεμάτο θετική ενέργει και κέφι για τη ζωή. Οι γονείς της είναι από τη Νιγηρία και ήρθαν στην Ελλάδα για γαμήλιο ταξίδι αλλά αποφάσισαν να μείνουν εδώ και να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Ωστόσο, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, όταν ήταν σε ηλικία 14 ετών, έχασε ξαφνικά τον πατέρα της και μαζί με τη μητέρα και τις άλλες τρεις αδελφές της έπρεπε να σταθούν γρήγορα στα πόδια τους. Η νέα παίκτρια του τέταρτου κύκλου του Survivor είναι δημοσιογράφος και έχει πάρει συνέντευξη από αρκετούς Έλληνες και ξένους celebrities που έχουν βρεθεί στο νησί των ανέμων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments