Lifestyle

Κατερίνα Ζαρίφη: Βλέπω αισθησιακές ταινίες όπως βλέπουν και οι άντρες

Κατερίνα Ζαρίφη: Βλέπω αισθησιακές ταινίες όπως βλέπουν και οι άντρες
Κατερίνα Ζαρίφη: Αυθόρμητη και με πηγαίο χιούμορ βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Καλεσμένη στη βραδινή τηλεοπτική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 στο «The 2Night Show» ήταν η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια Κατερίνα Ζαρίφη. «Σιγά τις φορές που με έχεις καλέσει», τόνισε με χιουμοριστική διάθεση στον δημοφιλή παρουσιαστή κι εκείνος της είπε για την προσωπική της ζωή: «Για να είσαι τόσο καλά, περνάς καλά».

Αυθόρμητη, με πηγαίο χιούμορ και στα καλύτερά της, η πρώην παίκτρια του Just The 2 Of Us, Κατερίνα Ζαρίφη, βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και ξεδίπλωσε το υποκριτικό ταλέντο της. «Ζηλεύω τους τραγουδιστές», σχολίασε η Κατερίνα μπαίνοντας στο στούντιο της εκπομπής και ακούγοντας την μπάντα της εκπομπής να τραγουδά το «Sex On Fire».

«Είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύω σε μια εποχή ροκ. Φέτος τραγούδησα που ήταν η μεγάλη μου τρέλα», δήλωσε και προσέθεσε για το ότι είναι ένας άνθρωπος με πολλά ταλέντα. «Δεν έχουμε πίστη στον λόγο μας. Δεν είμαι πολιτογραφημένη ηθοποιός. Αν μου γινόταν τώρα μια πρόταση θεατρική, θα έδινα προτεραιότητα στους ηθοποιούς που δεν δουλεύουν. Εγώ είμαι λίγο μετεωρίτης. Θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω έναν δραματικό ρόλο».

Μάλιστα, έκανε και μια… πικάντικη αποκάλυψη. «Βλέπω αισθησιακές ταινίες, όπως βλέπουν και οι άντρες. Δεν έχω αγαπημένες ταινίες. Θεωρώ φοβερή ταινία την Ηδονοβλεψία».

Δείτε όλα όσα είπε η Κατερίνα Ζαρίφη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

5η σεζόν για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2Night Show»

«Ποια είναι τα συστατικά για μια ενδιαφέρουσα βραδιά; Αυθορμητισμός, χιούμορ, ανεβασμένη διάθεση, μουσική, καλή παρέα και φυσικά… ευχάριστα απρόοπτα! Όλα όσα έχει το The 2night Show, που φέτος… γράφει την 5η του σεζόν στο late night πρόγραμμα του ANT1.

O Γρηγόρης Αρναούτογλου έρχεται στους δέκτες μας, έχοντας στη συντροφιά του ξεχωριστούς καλεσμένους που είναι έτοιμοι να του αποκαλύψουν τις πιο κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς τους, μέσα από ανατρεπτικές συνεντεύξεις που θα συζητηθούν. Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο Γρηγόρης θα ξεκλειδώσει τα συναισθήματά τους, θα τους κάνει να γελάσουν, να συγκινηθούν και να… ντύσουν τα βράδια μας με τις δικές τους ιστορίες.

Στην παρέα του Γρηγόρη θα προστεθούν φέτος οι Σφήκες: Η Χρύσα Κατσαρίνη, η Super Κική και η Φελίσια Τσαλαπάτη! Είναι μια τρομερή θηλυκή τριάδα που θα… τσιμπάει, αλλά δεν θα πονάει τους καλεσμένους του Τhe 2Νight Show».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments