Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [16/01/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [16/01/21]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [16/01/21].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [16/01/21].

Κριός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να εκφράσετε πώς αισθάνεστε σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να βιώσετε ένα νέο επίπεδο εγγύτητας στη σχέση σας. Καθώς συνήθως αποφεύγετε τα συναισθηματικά ζητήματα, αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία να δείξετε ότι αυτή η σχέση σας ενδιαφέρει πραγματικά.

Ταύρος

Μερικές φορές χάνεστε εντελώς στις σκέψεις, τις φαντασιώσεις και τις ιδέες σας, σε σημείο που εκείνοι με τους οποίους έρχεστε σε επαφή καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι είστε στον κόσμο σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας φέρνει πίσω στη γη και σε μια στιγμή σπάνιας ειλικρίνειας θα εξομολογηθείτε τα πιο βαθιά σας συναισθήματα στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

Δίδυμοι

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό επαναφέρει τον έρωτα στη ζωή σας με τον πιο παθιασμένο τρόπο. Εάν υπάρχει κάποιος που θαυμάζετε εδώ και καιρό, δεν θέλετε πλέον να συγκρατείτε τα συναισθήματά σας και να αφήσετε αυτήν την ευκαιρία να σας προσπεράσει. Απλά φορέστε τα πιο κολακευτικά σας ρούχα, φορέστε το καλύτερο χαμόγελο σας, περπατήστε καμαρωτοί και να είστε σίγουροι ότι κανείς δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί.

 Καρκίνος

Μην χάσετε την ευκαιρία να μεταδώσετε αγάπη και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αφιερωθείτε σε δημιουργικές δραστηριότητες. Αν ψάχνετε για αυτό το ξεχωριστό άτομο, έχετε περισσότερες πιθανότητες να το βρείτε έτσι.

Λέων

Η ενέργεια της σημερινής μέρας υποδεικνύει ότι είστε έτοιμοι να προσελκύσετε την προσοχή κάποιου ατόμου που σας ενδιαφέρει με κάθε τρόπο. Βαρεθήκατε πια να περιμένετε να σας ζητήσει να βγείτε ραντεβού και θέλετε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Για μια φορά είστε αποφασισμένοι να έχετε τον έλεγχο του παιχνιδιού και είστε ακόμη και πρόθυμοι να του/της ζητήσετε εσείς να βγείτε ραντεβού.

 Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να κρατήσετε αυστηρή στάση σε ένα πρόσφατο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στην σχέση σας. Το ξέρετε κατά βάθος ότι γίνεστε άκαμπτοι, αλλά προς το παρόν δεν σας νοιάζει – προτιμάτε να ξέρετε πού βρίσκεστε. Απλά προσπαθήστε να μην το παρακάνετε.

Ζυγός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας βάζει στον πειρασμό να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες για να βελτιώσετε την τρέχουσα σχέση σας. Ο/Η αγαπημένος/η σας δείχνει τόσο απόμακρος/η και αδιάφορος/η που αρχίζετε να αναρωτιέστε αν τον/την γνωρίζετε όπως νομίζατε. Μην αγχώνεστε. Πρόκειται για μια προσωρινή φάση. Πριν το καταλάβετε, εσείς οι δύο θα ερωτευτείτε από την αρχή.

 Σκορπιός

Μην σκεφτείτε καν να βγείτε κάποιο ραντεβού σήμερα. Εάν υπάρχει τρόπος να το αναβάλλετε για λίγες μέρες, τότε κάντε το. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δεν ευνοεί τις ερωτικές συναναστροφές, για αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας.

Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας υπενθυμίζει πώς ό,τι ανεβαίνει κατεβαίνει και ότι τίποτα δεν μπορεί να συνεχιστεί για πάντα. Η τρέχουσα σχέση σας φαίνεται να έχει φτάσει σε τέλμα, αλλά από εδώ και πέρα τα πράγματα μόνο να πάνε καλύτερα μπορούν. Μην πάρετε στα πολύ σοβαρά τα σημερινά γεγονότα, καθώς σε λίγες μέρες η προοπτική σας θα αλλάξει.

Αιγόκερως

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό «παγώνει» τις ερωτικές σχέσεις. Ο/Η αγαπημένος/η σας δεν έχει διάθεση για αγκαλιές και φιλιά ή για άλλες οικείες χειρονομίες. Δείτε το ως ευκαιρία να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας και να ασχοληθείτε με πράγματα που σας αρέσουν.

Υδροχόος

Περνάτε μια φάση κατά την οποία μπορεί να έχουν «παγώσει» τα συναισθήματά σας σε ότι αφορά μια συγκεκριμένη σχέση. Γνωρίζετε πολύ πόσα τα υπέρ αλλά και τα κατά αυτής της σχέσης και δυστυχώς τα δεύτερα βαραίνουν περισσότερο στο μυαλό σας. Ίσως είναι καλύτερο να δώσετε λίγο χώρο ο ένας στον άλλον.

 Ιχθύες

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να μοιραστείτε πώς αισθάνεστε ο ένας για τον άλλον στην σχέση σας και να εισέλθετε σε ένα νέο επίπεδο οικειότητας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να βγείτε και να ανακαλύψετε ένα καινούργιο φάσμα δραστηριοτήτων που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τον δεσμό σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments