Αθλητισμός

ΑΕΚ μεταγραφές: Μπαίνουν στο “πάγο” οι συζητήσεις για ενίσχυση

ΑΕΚ μεταγραφές: Μπαίνουν στο “πάγο” οι συζητήσεις για ενίσχυση
ΑΕΚ μεταγραφές: Στην αναμονή έχουν μπει οι όποιες σκέψεις υπήρχαν για μεταγραφική ενίσχυση.

Πριν από μερικές εβδομάδες η μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ σε κάποιες θέσεις ήταν σίγουρη. Με την έλευση του Μανόλο Χιμένεθ δεν καλύφτηκαν τα κενά, αλλά ο Ισπανός τεχνικός έχει καταφέρει να καμουφλάρει κάποιες αδυναμίες. Για παράδειγμα ο έμπειρος τεχνικός έδειξε και πάλι εμπιστοσύνη στον Μιχάλη Μπακάκη και ο Έλληνας αμυντικός έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση του. Μάλιστα, στο πρόσφορα παιχνίδι με τον Άρη ήταν από τους καλύτερους της ομάδας του.

Την ίδια ώρα είχε ξεκινήσει κουβέντα για ενίσχυση κάτω από τα δοκάρια. Ο Παναγιώτης Τσιντώτας ξεκίνησε την χρονιά σαν βασικός γκολκίπερ και στα πρώτα παιχνίδια ήταν θετικός. Ωστόσο όσο περνούσε ο καιρός η απόδοσή του άρχισε να πέφτει. Σίγουρα για τα γκολ που έχει δεχτεί έχει παίξει ρόλο η κακή αμυντική λειτουργία επί Καρέρα, αλλά ο ίδιος ο παίκτης έχει σημαντικό μερίδιο ευθύνης για κάποια τέρματα που δέχτηκε. Με την αλλαγή προπονητή ο Γιώργος Αθανασιάδης πήρε τα γάντια του βασικού και μέχρι τώρα έχει δείξει σταθερότητα.

Μπαίνει στον πάγο η ενίσχυση

Πριν από το παιχνίδι με τον Άρη οι άνθρωποι της ομάδας χαμήλωσαν κάθε κουβέντα για μεταγραφές προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να είναι συγκεντρωμένοι στο κρίσιμο παιχνίδι. Το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν ενώ ήρθε και η νίκη με καλή εμφάνιση. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Sportime βάσει εικόνας (Αθανασιάδη, Μπακάκη) και αποτελέσματος, η ΑΕΚ δύσκολα θα βγει στην αγορά με πρεμούρα τόσο για Νο1, όσο και για δεξιό μπακ.

Βέβαια παρά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα θα πρέπει να τονίσουμε ότι το πρόβλημα στο δεξί άκρο είναι μεγάλο ακόμα και αν ο Μπακάκης πιάσει τα στάνταρ απόδοσης της χρονιάς του πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχει ο Παουλίνιο που είναι εδώ και καιρό τελειωμένος και ο Στράτος Βασιλαντωνόπουλος που δεν υπολογίζεται από τον Μανόλο Χιμένεθ. Ωστόσο υπάρχει και ο νεαρός Ραντόγια με μηδαμινές εμπειρίες σε επαγγελματικό επίπεδο.

Φυσικά δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Μπορεί ο Λάτσι να αρχίζει να παίρνει χρόνο συμμετοχής, έστω και από σπόντα, αλλά αν τελικά ο Νασίμ Χνιντ φέρει πρόταση τότε η ΑΕΚ θα κάνει κίνηση για την απόκτηση στόπερ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments