Διεθνή

Μελάνια Τραμπ: Το «αντίο» της Πρώτης Κυρίας στον Λευκό Οίκο και το μήνυμά της στους Αμερικανούς

Μελάνια Τραμπ: Το «αντίο» της Πρώτης Κυρίας στον Λευκό Οίκο και το μήνυμά της στους Αμερικανούς
Μελάνια Τραμπ: Η απερχόμενη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ανέβασε βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Η Μελάνια Τραμπ ήταν από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν πολύ όλα τα προηγούμενα χρόνια, καθώς σε πολλές περιπτώσεις φαινόταν να δυσανασχετεί δίπλα στον σύζυγό της Ντόναλντ, αν και ποτέ δεν έκανε κάποια δήλωση εναντίον του.

Η απερχόμενη Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών με μήνυμά της στο Twitter αποχαιρετά τον Λευκό Οίκο και τους Αμερικανούς, καθώς στις 20 Ιανουαρίου ο νικητής των πρόσφατων εκλογών, Τζο Μπάιντεν πρόκειται να ορκιστεί πρόεδρος στη θέση του Ντόναλντ Τραμπ.

«Ήταν η μεγαλύτερη τιμή για μένα να είμαι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Με ενέπνευσαν εξαιρετικοί Αμερικανοί από όλη τη χώρα. Με την καλοσύνη και το θάρρος τους. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν αξέχαστα», λέει στο μήνυμά της η Μελάνια Τραμπ.

Στο πεντάλεπτο μήνυμά της η σύζυγος του Ρεπουμπλικανού μεγιστάνα αναφέρεται στο κορωνοϊό, λέγοντας ότι θρηνεί για τους θανάτους από την πανδημία. Σε άλλο σημείο καταφέρεται εναντίον της βίας σε μια έμμεση αναφορά για την πρόσφατη αιματηρή εισβολή των οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο.

«Να παθιάζεστε με ό,τι κάνετε αλλά πάντα να θυμάστε: Η βία δεν είναι ποτέ η απάντηση και ποτέ δεν είναι δικαιολογημένη», είπε η Μελάνια Τραμπ. Μάλιστα, σε αυτό το σημείοι έκανε παύση για να δώσει έμφαση.

Δείτε το μήνυμα της Μελάνια Τραμπ

Μεγάλη ανησυχία υπάρχει στις Αρχές των ΗΠΑ για την ημέρα της ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν αφού φοβούνται επεισόδια ή κάποια επίθεση. Νωρίτερα, το Καπιτώλιο τέθηκε σε καθεστώς lockdown, καθώς εντοπίστηκε «εξωτερική απειλή», συμφωνα με τους αξιωματούχους του Λευκού Οίκου.

Καπνός ήταν ορατός δίπλα στο Καπιτώλιο, ενώ από ό, τι φαίνεται η φωτιά είχε ξεσπάσει λόγω δυσλειτουργίας συστήματος θέρμανσης.

Ο στρατιωτικός αναλυτής Νέιτ Τέιλορ είχε ανεβάσει ένα βίντεο στον λογαριασμό όπου εξηγεί ότι η φωτιά κοντά στο Καπιτώλιο προέρχεται από μικρές εκρήξεις στο Γκάρφιλντ Παρκ που οφείλονται σε χαλασμένο σύστημα θέρμανσης. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments