Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [18/01/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [18/01/21]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [18/01/21].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [18/01/21].

Κριός

Δεν έχετε καμία διάθεση για κοινωνικές συναναστροφές σήμερα. Εάν έχετε κανονίσει κάποιο ραντεβού αυτό θα μπορούσε να είναι πρόβλημα. Ίσως χρειαστεί να το ακυρώσετε για κάποια άλλη μέρα που θα έχετε καλύτερη διάθεση.

Ταύρος 

Η σημερινή είναι μια ιδιαίτερα χαλαρή μέρα, ειδικά αν την συγκρίνουμε με την ένταση των τελευταίων εβδομάδων. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό προκαλεί μια διάθεση βαθιάς σκέψης, η οποία μπορεί να σας ενθαρρύνει να προβληματιστείτε πολύ βαθιά για το τι θέλετε να γίνει μελλοντικά στην σχέση σας. Μην πάρετε κάποια οριστική απόφαση ακόμη.

Δίδυμοι

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δεν αναδεικνύει την παθιασμένη και σέξι πλευρά σας, αλλά την ικανότητά σας για βαθιά σκέψη. Αν είστε σε αναζήτηση σχέσης, δεν θα προσελκύεστε από επιπόλαια και ρηχά άτομα αλλά από πιο ώριμους, σοβαρούς και σκεπτόμενους χαρακτήρες. Θα κάνετε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας βάζει σε ένα πιο συγκρατημένο πλαίσιο σκέψης. Δεν θα αποφασίσετε τίποτα και δεν θα δώσετε καμία υπόσχεση, χωρίς προσεκτική εξέταση. Το μυαλό σας θα είναι απασχολημένο με διάφορες σκέψεις για το μέλλον μιας συγκεκριμένης σχέσης. Περιμένετε μια-δυο μέρες πριν πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. svg%3E

Λέων 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε πολύ προσεκτικά τα συναισθήματά σας για κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Μπορεί να σας πάρει ακόμη περισσότερο χρόνο από το κανονικό για να λάβετε μια συγκεκριμένη απόφαση. Καλό θα ήταν να εξετάσετε όλες τις πτυχές της συγκεκριμένης σχέσης, αλλά ίσως θα ήταν καλύτερα να καθυστερήσετε οποιαδήποτε δράση προς το παρόν.

Παρθένος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας ευνοεί τον ρομαντισμό και τις σχέσεις. Πριν καν σηκωθείτε από το κρεβάτι, το τηλέφωνό σας θα αρχίσει να χτυπάει για προσκλήσεις και ραντεβού. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό ενισχύει τους δεσμούς και την κατανόηση ανάμεσα στους ανθρώπους. Αξιοποιήστε αυτή την ενέργεια στο έπακρο.

Ζυγός 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει κάθε είδους επαφές και συγκεντρώσεις. Φτάνει πια με το χουζούρι στον καναπέ μπροστά στην τηλεόραση. Βάλτε την μάσκα σας και πηγαίνετε μια βόλτα. Θα εκπλαγείτε από το πόσα ενδιαφέροντα άτομα μπορεί να συναντήσετε στον δρόμο σας.

Σκορπιός

Εάν φλερτάρετε με την ιδέα να διοργανώσετε ένα πάρτι, ξεχάστε την. Οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές και μια τέτοια απόφαση θα μπορούσε να σας δημιουργήσει προβλήματα. Ενναλακτικά οργανώστε μια διαδικτυακή μάζωξη για τους φίλους σας και τους φίλους των φίλων σας. Πού ξέρετε; Μπορεί να γνωρίσετε κάποιο ιδιαίτερα ενδιαφέρον άτομο. svg%3E

Τοξότης 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να επικεντρωθείτε σε μια συγκεκριμένη ερωτική σχέση. Ανεξάρτητα από το πόσα φλερτ έχετε στην ζωή σας αυτή την στιγμή, κάποιο από αυτά θα συγκεντρώσει όλη σας την προσοχή και το ενδιαφέρον. Να είστε ανοιχτοί με τα συναισθήματά σας και όλα θα πάνε καλά.

Αιγόκερως

Η σημερινή θα είναι μια υπέροχη μέρα για να εμβαθύνετε τον δεσμό σας με ένα συγκεκριμένο άτομο. Εάν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας σκοπεύετε να μονιμοποιήσετε την σχέση σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να οργανώσετε μια μάζωξη με τους πιο κοντινούς σας φίλους και να ανακοινώσετε το χαρμόσυνο γεγονός.

Υδροχόος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας δημιουργεί μια αίσθηση αρμονίας ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Αισθάνεστε ιδιαίτερα ασφαλείς στην σχέση σας και ακόμη και πρόσφατα αντιμετωπίσατε κάποια προβλήματα, είστε και οι δύο παραπάνω από πρόθυμοι να συμβιβαστείτε για να τα επιλύσετε. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε σχέδια για το μέλλον.

Ιχθύες

Η ερωτική σας ζωή μπορεί να φαίνεται βαρετή, αλλά υπάρχει χρόνος και χώρος για όλα. Καλό θα ήταν να κάνετε ένα διάλειμμα και να κάτσετε να σκεφτείτε τι συμβαίνει, τι πηγαίνει καλά, ή εάν αισθάνεστε απογοητευμένοι για οποιαδήποτε πτυχή της σχέσης σας. Εάν αισθάνεστε την ανάγκη να μιλήσετε για κάτι, θα ήταν καλή στιγμή να το κάνετε. Αξίζει τον κόπο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments