Lifestyle

Γιώργος Καραμίχος: Το spoiler που έδωσε για τον «Ήλιο»

Γιώργος Καραμίχος: Το spoiler που έδωσε για τον «Ήλιο»
Γιώργος Καραμίχος: Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά μίλησε για την απόφαση του να επιστρέψει στην Ελλάδα, για το σήριαλ που πρωταγωνιστεί αλλά και για την ηλικία του.

Ο Γιώργος Καραμίχος δεν μπόρεσε να αρνηθεί στις ερωτήσεις του Νίκου Μουτσινά και έδωσε πληροφορίες για την εξέλιξη του σήριαλ «Ήλιος» που πρωταγωνιστεί. Στο ειδικά διαμορφωμένο πλατό συζήτησε με τον παρουσιαστή για την επιλογή του να επιστρέψει στην Ελλάδα αλλά και για την εμπειρία του να πρωταγωνιστεί σε ένα καθημερινό σήριαλ. Ο έρωτας με την Αλίκη θα εξελιχθεί, ενώ ο Μάρκος θα της επιτεθεί ξανά.

Για το μέλλον της σειράς

Στην «ανάκριση» του Νίκου Μουτσινά ο Γιώργος Καραμίχος έδωσε τις βασικές κατευθύνσεις στους λάτρεις της σειράς.

Για την απόφασή του να επιστρέψει από την Αμερική

«Έχω δουλέψει πολλά χρόνια στην Ελλάδα, ήξερα πώς είναι. Το επίπεδο παραγωγής είναι πολύ χαμηλότερο γιατί είμαστε μικρή αγορά. Μου είχε λείψει πολύ να μιλήσω στη γλώσσα μου και να αυτοσχεδιάσω. Χαίρομαι γιατί έχουμε ωραία ομάδα στον “Ήλιο”. Πέρα από τα εξαιρετικά ταλέντα είναι μια ωραία ομάδα, δεν έχει ψώνια, σαχλαμάρες και δήθεν» δήλωσε στον Νίκο Μουτσινά και το «Καλό Μεσημεράκι» και συνέχισε για τα γυρίσματα της σειράς.

Για την εμπειρία του καθημερινού

«Όλοι αισθανόμαστε ευγνώμονες που κρατάμε παρέα στον κόσμο και έχουμε δουλειά και είναι υψηλός ο πήχης και το κανάλι και η παραγωγή και το team. Ενώ κάνουμε καθημερινό, όλοι έχουμε την ψευδαίσθηση ότι είναι εβδομαδιαίο. Είναι πολύ απαιτητικό αυτό, κάνουμε 10 ώρες γυρίσματα και μέχρι τις 2 το πρωί έχει διάβασμα. Ξεκλέβω λίγο χρόνο για να περάσω με τον γιο μου που είναι 7 ετών. Η μεγάλη μου κόρη είναι 22 και είναι στο εξωτερικό. Εγώ είμαι 47 ετών»

Ο Γιώργος Καραμίχος θα ήθελε πολλές ώρες για να μετρήσει τα λάθη που έχει κάνει στη δουλειά και στη ζωή του. «Πρέπει να δοκιμάσεις το λάθος για να δεις που θα πάει. Κάποια στιγμή όμως ανακαλύπτεις ότι δεν υπάρχει λάθος. Αυτό είναι η ζωή σου, κάτι μαθαίνεις».

Ο Νίκος Μουτσινάς και ο Γιώργος Καραμίχος κοντραρίστηκαν στο ποιος θα φτιάξε τα περισσότερα γλυκά και ο ηθοποιός ήταν ο νικητής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments