Διεθνή

Ισχυρή έκρηξη στο κέντρο της Μαδρίτης

Ισχυρή έκρηξη στο κέντρο της Μαδρίτης
Έκρηξη Μαδρίτη: Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η έκρηξη σημειώθηκε στο Calle Toledo, έναν δρόμο σε μια περιοχή στο κέντρο της ισπανικής πρωτεύουσας και σχεδόν ισοπέδωσε πολυκατοικία.

Έκρηξη σημειώθηκε στο κέντρο της Μαδρίτης, στην Ισπανία, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οι δραματικές εικόνες από το σημείο δείχνουν ότι ένα κτήριο καταστράφηκε και τα συντρίμμια του κάλυψαν τον δρόμο. Η αιτία της έκρηξης δεν είναι ακόμη σαφής. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβήχτηκαν από σοκαρισμένους περαστικούς δείχνουν αυτοκίνητα που καταστράφηκαν από την έκρηξη και τον καπνό που βγαίνει από τον επάνω όροφο ενός κτηρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η έκρηξη σημειώθηκε στο Calle Toledo, έναν δρόμο σε μια περιοχή στο κέντρο της ισπανικής πρωτεύουσας και σχεδόν ισοπέδωσε πολυκατοικία.

Οκτώ πληρώματα πυροσβεστών έχουν αποσταλεί στην περιοχή, σύμφωνα με την τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα TeleMadrid. Ένα σχολείο αναφέρεται ότι υπέστη σοβαρή ζημιά από την έκρηξη και ο καπνός που φαίνεται σε βίντεο που καταγράφηκαν στον δρόμο φέρεται ότι προέρχεται από ένα γηροκομείο δίπλα στο κτήριο όπου έγινε η έκρηξη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments