Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: Η παρουσιάστρια βγήκε στο χιόνι και το διασκέδασε με την ψυχή της

Ελένη Μενεγάκη: Η παρουσιάστρια βγήκε στο χιόνι και το διασκέδασε με την ψυχή της
Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει φορώντας λευκό σκούφο και ρίχνει το Ιnstagram.

Το χιόνι πάντα προσφέρεται για εκπληκτικές φωτογραφίες πόσο μάλλον ότι οι νυφάδες πέφτουν στην πόλη. Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκε και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία είπε να το απολαύσει στην αυλή του σπιτιού της ποζάροντας παράλληλα στον φακό, όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Η ξανθιά παρουσιάστρια, που κατοικεί στα Μελίσσια, βγήκε στην αυλή την ώρα που χιόνισε και έβγαλε μερικές φωτογραφίες φορώντας έναν stylish λευκό σκούφο και ένα υπέροχο μπεζ παλτό. Το look της ολοκλήρωσε με καφέ μπότες και μάξι καφέ φούστα.

Μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί τη στιγμή με τους φίλους της στο Instgram ποστάροντας τις φωτογραφίες με την εξής λεζάντα: «Χιονίζει ή το φαντάζομαι;». Φυσικά, τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή από τους θαυμαστές της.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε παρακάτω:

Η Ελένη αν και απέχει πλέον από την τηλεόραση παραμένει ενεργή στα social media, ποστάροντας συνεχώς φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Πρόσφατα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό μας σύστησε τον “κολλητό φίλο” της 5χρονης κόρης της, Μαρίνας. Ο λόγος για τον γλυκό σκυλάκο, Σούμο. Μάλιστα, η ίδια όταν η Μαρίνα ασχολείται με τα μαθήματα του σχολείου, του κάνει παρέα. «Ο Σούμο, είναι ο κολλητός φίλος της Μαρινούλας μας, όταν όμως εκείνη έχει μάθημα γίνεται ο δικός μου!» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν

svg%3E svg%3E

Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Μενεγάκη έκανε την τελευταία της εμφάνιση στην εκπομπή της «Ελένη» τον Ιούλιο του 2020 λέγοντας “αντίο” στα πλατό ύστερα από 30 χρόνια.

Ξεκίνησε τη καριέρα της ως παρουσιάστρια το 1991, από το κανάλι MEGA και την εκπομπή, «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη. Έπειτα, το 1992, έκανε ένα πέρασμα από τις σειρές «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια» ενώ συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca» ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου για δύο σεζόν.

Το 1995, υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι ΑΝΤ1 και πρωταγωνίστησε για μια σεζόν στη σειρά «Πάτερ ημών» μαζί με τον Κώστα Καρρά. Επίσης, ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός καφές», η οποία την ανέδειξε ως παρουσιάστρια και κράτησε δέκα χρόνια. Παράλληλα παρουσίαζε και τα «Καλλιστεία ΑΝΤ1» ενώ έκανε guest εμφάνιση στις σειρές «Καραμπόλα» (1997) και «Νταντά για όλες τις δουλειές» (1998).

Το 2005, πήρε μεταγραφή για το κανάλι ALPHA και ανέλαβε τη παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Καφές με την Ελένη», η οποία ολοκληρώθηκε σε έξι σεζόν. Από το 2011 μέχρι το 2020, παρουσίαζε τη μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή «Ελένη» ενώ παράλληλα εμφανίστηκε στις σειρές «Από άλλο ανέκδοτο» (2014) και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (2017).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments